JOLANDA DATEMA

INTERIEURSTYLISTE EN EIGENARESSE

Jolanda: “Samen gaan we op zoek naar jouw ideale interieur, waar jij het gevoel van thuiskomen écht gaat ervaren.”

BOEK EEN DESIGN DATE MET JOLANDA

Over Jolanda

De passie voor interieur zit Jolanda in het bloed. Haar vader is de woonwinkel ruim 50 jaar geleden in Groningen begonnen. Jolanda zag toen al klanten blij worden bij het ontvangen van persoonlijk advies alsook de opluchting bij het laten uitvoeren van de werkzaamheden door deskundigen. Het is Jolanda daarom met de paplepel ingegoten om klanten te begeleiden met interieuradvies, te helpen bij het maken van de juiste keuzes en de regie te nemen over de realisatie. Het is haar passie en tweede natuur geworden. Met als resultaat blije en ontspannen klanten in hun hervonden thuis.

Niet verwonderlijk dat Jolanda het bedrijf van haar vader heeft overgenomen en het in 2016 in een modern en eigentijds jasje heeft gestoken.

Jolanda voelt zich helemaal thuis in haar woonwinkel. Of het nu om gordijnen, vloer, behang, verf of zonwering gaat, Jolanda voelt perfect aan wat het beste past in jouw interieur. Zo komt ze ook met verrassende oplossingen die niet direct voor handen liggen maar precies aansluiten op de vraagstelling.

Al haar kennis brengt ze samen in de meest sprankelende interieuradviezen. Deze duizendpoot weet binnen elke stijl wel raad. Samen met jou wordt een interieurplan gevormd die al je wensen vertaalt in jouw uniek thuisgevoel. Jolanda heeft een team gepassioneerde vakspecialisten samen weten te brengen die deze plannen voor jou kunnen uitvoeren. Zo kun jij verzekerd zijn van een mooi en kwalitatief eindresultaat waar je alleen maar blij van kunt worden. Daar worden wij ook blij van. We gaan dus verder dan alleen maar advies. We zijn er voor je van begin tot eind, van advies tot realisatie.

Samen hebben we dan ook één missie: jouw helpen bij het realiseren van jouw droominterieur waar jij je helemaal thuis in voelt.

Wil jij ook interieuradvies ontvangen?

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. Voor deze services wordt een vast tarief per ruimte gehanteerd zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

PLAN EEN DESIGN DATE MET JOLANDA

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Jolanda neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Jolanda neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. (ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert Jolanda naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert Jolanda naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is mijn missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

MAAK EEN AFSPRAAK MET JOLANDA

Jolanda: “Wij ontzorgen je bij elke stap zodat jij kan genieten van de plek waar je je thuis voelt.”