JOLANDA DATEMA WONINGINRICHTING

Verlengde Hereweg 48-54
9722 AE Groningen
050 525 28 29
info@jolandadatema.nl

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Over Jolanda Datema, Groningen

ADVIES, ONTWERP & REALISATIE VAN JOUW INTERIEUR

Het is onze passie om van jouw huis jouw thuis te maken. Van advies tot realisatie, ons team staat voor je klaar om je te ontzorgen bij de (her)inrichting van jouw woning.

Bij ons vind je alles onder één dak, van verf, behang, gordijnen, vloeren tot tapijt. Op deze manier kan jij alle elementen van jouw interieur perfect op elkaar afstemmen tot een mooi geheel. Tot een plek waar jij je thuis voelt. Onze stylistes zijn er voor jou, om je te helpen jouw stijl te vinden.

Om je volledig te ontzorgen komen onze vakspecialisten bij jouw langs om jouw droominterieur te realiseren. Van het leggen van de vloer, aanbrengen van behang, tot het monteren van buitenzonwering, wij draaien onze hand er niet voor om.

Ben je een echte klusser? Ook dan ben je bij ons op de juiste plek. De perfecte kleur verf of een uniek design behang vind je bij ons. Ook voor de stylist in jezelf kom je ogen te kort in onze gezellige woonwinkel. Onze meubels en woonaccessoires zijn pareltjes waarmee je jouw huis de finishing touch geeft.


Heb je naar aanleiding van je bezoek aan onze winkel
behoefte aan een persoonlijk advies, dan maken we hiervoor graag een Design Date afspraak.

Nieuws uit Groningen

Volg hier de ontwikkelingen van Jolanda Datema


INTERIEUR ADVIES, ONTWERP, REALISATIE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap onze woonwinkel in Groningen binnen voor kwalitatieve interieurproducten met een eerlijke prijs. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig, wij kunnen al jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een betaalbare prijs. Hoe we dat doen? Onze ervaren interieurstylisten hebben een bewezen advies en ontwerp aanpak en beschikken over een brede productkennis. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken zijn wij er om je hier in te adviseren. Vervolgens is ons team van woonprofessionals er om de hele realisatie uit te voeren, van inmeten tot montage en uitvoer.

PRODUCTEN EN COLLECTIES

Alle producten voor een compleet interieur vind je bij ons in de winkel. Vloeren, raamdecoratie, verf, behang en gordijnen, onze collectie is zeer uitgebreid. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Daarom kenmerken de collecties zich door de beste kwaliteit én een betaalbare prijs.

VAKSPECIALISTEN

Wij hebben ervaren woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren bieden wij een groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitvoering die bij jou past. Het leggen van vloeren of monteren van raambekleding is ons vak.