Herooooo

Een revolutie in kleur bij Jolanda Datema in Groningen

Jolanda Datema is dé verf- interieurspecialist voor Groningen en omstreken (o.a. Haren en Glimmen).Professionele Verf van Jolanda Datema

Professionele verf haal je bij Jolanda Datema. Advies en service voor de meest geschikte professionele verf voor jouw klus.

Ga je voor het allerbeste professionele resultaat?
Dan adviseren wij om voor professionele verf kiezen, want dit is de verf waarmee de vakman ook werkt. Goede verf hoeft niet duur te zijn. Want door te kiezen voor de juiste professionele lakverf of muurverf van goede kwaliteit, ben je uiteindelijk goedkoper uit en heb je het beste resultaat.

Bij Jolanda Datema kan je uitgebreid adviseren over de verschillende soorten vakverf en hun specifieke eigenschappen. Wij verkopen professionele verf voor woonkamer, slaapkamer of buitenmuren en kozijnen van je huis van bijvoorbeeld Sikkens, Sigma en Boonstoppel.

Is jouw huis toe aan een verfinspectie?
Je huis in een kostbaar bezit, dus zorg je dat de buitenkant goed in de verf zit. Dat betekent dat je op tijd en goed onderhoud moet (laten)verrichten. Vraag daarom bij ons vrijblijvend een GRATIS verfinspectie aan.
Wij geven vakkundig advies en een vrijblijvende offerte. Niet altijd hoeft al het schilderwerk vernieuwd te worden. Verf aan de zonkant van je huis bijvoorbeeld, heeft meer te verduren dan aan de schaduwkant.
Het kan dus heel goed dat dit jaar maar de helft van het huis een nieuwe verflaag nodig heeft. Dan kan je de kosten van het schilderwerk van het hele jaar mooi over meerdere jaren spreiden.

Doe Het Zelf Verf van Jolanda Datema

Wie een kwalitatief goede Doe het zelf verf wil, heeft bij Deco Home een enorme keuze. Jolanda Datema verfspecialist adviseert graag welke Doe het zelf verf het meest geschikt is voor welke ondergrond en welke kwast of verfroller het meest geschikt is om de doe het zelf verf aan te brengen. Er is een grote keuze uit A-merken. Binnen deze A-merken is er een grote verscheidenheid in soorten en kwaliteiten. Zo heeft dimago® bijvoorbeeld de New Traditionals kleuren collectie. Een prachtige serie van ruim 80 traditionele matte doe het zelf verfkleuren in verstilde en vergrijsde kleuren.

Voor wie de sfeer van weleer in huis wil brengen in verven die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Kies bijvoorbeeld uit kleuren van de Histor One collectie die is samengesteld door stylisten van Ariadne At Home. Vrijwel elke gewenste kleur kunnen we je mengen op onze professionele computergestuurde mengmachines.

Verf van Home Made By bij Jolanda Datema

Bij Jolanda Datema hebben zo ook een eigen verfcollectie. Nieuwsgierig? Laat je informeren!

Bezoek de winkel

 

Voor de prachtige verfsoorten van Home Made By kun je exclusief terecht bij de winkels van Home Made By, waaronder Jolanda Datema in Groningen. Je vindt er lakverf, muurverf en krijtverf in de mooiste kwaliteit. Benieuwd welk type verf je het beste kunt gebruiken voor jouw verfklus en welke accessoires je het beste erbij kunt kopen om ervoor te zorgen dat je het beste resultaat krijgt? De verfspecialisten van Jolanda Datema in Groningen kunnen je als geen ander adviseren als het aankomt op verfsoorten en materialen. Maar ook de klus zelf kunnen de woonprofessionals van Jolanda Datema je uit handen nemen. Er komt immers best veel kijken – bij het schilderen van je woning. Niet alleen zal je moeten beschikken over de juiste materialen – ook techniek is belangrijk. Heb jij niet de kennis in huis of niet de tijd om zelf de binnen of buitenkant van je woning te schilderen? Neem contact op met de professionals van Jolanda Datema en laat het aan de schilder over om jouw woning een eigentijdse uitstraling te geven met de kwalitatief hoogstaande producten van Jolanda Datema.

Jolanda Datema: vind de juiste Sigma verf

Benieuwd naar de voordelen van Sigma verf? Laat je informeren door de professionals van Jolanda Datema.


Bezoek de winkel

 

Misschien wel het populairste merk onder schilders: Sigma. Bij Jolanda Datema vind je de meest uiteenlopende verfsoorten van dit mooie label. Van S2U Gloss en Amarol Rapid Primer tot Sigma Superlatex – je hoeft niet bang te zijn dat de verfsoort waar jij naar opzoek bent niet beschikbaar is bij Jolanda Datema. Wist je trouwens dat je ook alle producten van Sigma goed kunt mengen in kleuren van o.a. Farrow & Ball, Little Green, Mio Colore, Flexa PURE, VT Wonen en Painting the Past? Bij Jolanda Datema zijn ze er namelijk van overtuigd dat een mooi resultaat begint bij verf in de mooiste kwaliteit. Bij Jolanda Datema hoef je niet te kiezen tussen de mooiste kleur en de beste kwaliteit: in de Sigma collectie komen beiden samen.

Boonstoppel vind je bij Jolanda Datema

Neem een kijkje bij Jolanda Datema in Groningen en bekijk het assortiment van Boonstoppel 


Bezoek de winkel

 

Jij verdient het om omgeven te worden door de mooiste kleuren. Zo denken ze er bij Jolanda Datema in Groningen over. Om deze reden verkopen ze bij deze speciaalzaak in Groningen de mooiste verfmerken, waaronder Boonstoppel. Kunnen de muren in jouw woonkamer of slaapkamer nog een mooi kleurtje gebruiken? Of zou je graag door middel van de juiste tint jouw werkkamer voorzien van de juiste uitstraling? Heb je er trouwens weleens bij stilgestaan dat het schilderen van je interieur en exterieur ook bijdraagt aan de waardevermeerdering van je huis. Bovendien geldt: hoe langer je wacht met het aanbrengen van een hoognodige verflaag, hoe groter de kans dat je meerdere lagen nodig hebt en dat er ook in het verfklaar maken van het oppervlak veel tijd gaat zitten. Wat de professionals van Jolanda Datema betreft geldt dan ook dat het verstandig is om niet te lang te wachten met het aanbrengen van een nieuwe verflaag. Kan jouw interieur nog een nieuw kleurtje gebruiken? Of is het juist de buitenkant van je woning die een nieuwe verflaag nodig heeft? Laat je inspireren door de rijke verven van Boonstoppel.

Spuitbussen bij Datema, Groningen

Bezoek de winkel

Decoratieve lak in spuitbus met zeer hoge dek- en vulkracht en uitstekende hechting.

Voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De verf in spuitbussen heeft een duurzame kleur, een duurzame glans en een goede corrosiewering en is bestand tegen benzine, chemicaliën en weersinvloeden.

Schoolbordverf bij Datema, Groningen

Bezoek de winkel

Maak van je muur, deur, tafel of kast één groot kladblok!

Schoolbordverf voor in de keuken, kinderkamer.

Nooit meer zoeken naar papier dus. Schoolbordenverf is verkrijgbaar in al je favoriete kleuren op de mengmachine. De schoolbordverf heeft een krijtmatte uitstraling en is ook goed te gebruiken als zeer matte muurverf. Laat het door ons mengen in de goede kleur, die perfect aansluit op je interieur.

Meer inspiratie voor schoolborverf vind je op onze Pinterestpagina!