Herooooo

Dé verfspecialist in Groningen

Jolanda Datema is dé verf- en interieurspecialist voor Groningen en omstreken (o.a. Haren en Glimmen).

Professionele verf van Jolanda Datema

Als verfspecialist hebben wij uiteraard een ruime keus aan professionele verfproducten en adviseren wij je graag over de meest geschikte verfsoort voor jouw klus. Van hoogglans lak tot krijtmatte muurverf en alles daar tussen in, speciaal voor jou gemengd in elke gewenste kleur. Onze verfspecialist adviseert graag welk type verf het meest geschikt is voor welke ondergrond en welke kwast of verfroller het meest geschikt is om de verf aan te brengen. Wij geven graag persoonlijk kleuradvies. Er komt heel wat kijken bij een schilderklus waarbij goede verf en goed gereedschap zorgt voor het beste resultaat.

Maar ook de klus zelf kunnen onze woonprofessionals je uit handen nemen. Er komt immers best veel kijken bij het schilderen van je woning. Niet alleen zal je moeten beschikken over de juiste materialen, ook techniek is belangrijk. Heb jij niet de kennis in huis of niet de tijd om zelf de binnen of buitenkant van je woning te schilderen? Neem contact met ons op en laat het aan de schilder over om jouw woning een eigentijdse uitstraling te geven met onze kwalitatief hoogstaande producten.

Kleur heeft een grote impact op je leven. Een kleur brengt namelijk een gevoel bij je naar boven. Zo geeft blauw bijvoorbeeld rust en donkerrood warmte. Reden genoeg om goed na te denken over het geschikte kleurenpalet in jouw huis. Wij helpen je graag met een passend kleuradvies om het kleurenpalet te vinden die echt bij jou en jouw huis past.

Wij hebben onze eigen Home Made By kleurenpalet. Heb je een kleur gezien van een ander merk? Geen probleem, wij mengen alle kleuren voor jou op maat.

Home Made By Verfcollectie: verf van hoge kwaliteit

De passie voor kleur heeft bij Home Made By geresulteerd in een eigen verfcollectie van topkwaliteit.

Trots zijn we op onze eigen verflijn. Een verflijn van goede kwaliteit voor een zeer scherpe prijs.

Onze verfcollectie is verkrijgbaar in lakverf en muurverf op water- en terpentinebasis in mat, extramat en krijtmat. De zijdeglans lak en de muurverf zijn al te mengen vanaf 250 ml.

Vind de juiste Sigma verf bij Jolanda Datema

Benieuwd naar de voordelen van Sigma verf? Laat je informeren door de professionals van Jolanda Datema

Misschien wel het populairste merk onder schilders: Sigma. Bij ons vind je de meest uiteenlopende verfsoorten van dit mooie label. Van S2U Gloss en Amarol Rapid Primer tot Sigma Superlatex – je hoeft niet bang te zijn dat de verfsoort waar jij naar opzoek bent niet beschikbaar is. Wist je trouwens dat je ook alle producten van Sigma goed kunt mengen in kleuren van o.a. Farrow & Ball, Little Green, Mio Colore, Flexa PURE, VT Wonen en Painting the Past? Wij zijn ze er namelijk van overtuigd dat een mooi resultaat begint bij verf in de mooiste kwaliteit. Bij ons hoef je niet te kiezen tussen de mooiste kleur en de beste kwaliteit: in de Sigma collectie komen beiden samen.

Spuitbussen bij Jolanda Datema

Ontdek onze decoratieve lak in spuitbus met zeer hoge dek- en vulkracht en uitstekende hechting

Voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De verf in spuitbussen heeft een duurzame kleur, een duurzame glans en een goede corrosiewering en is bestand tegen benzine, chemicaliën en weersinvloeden.

Schoolbordverf bij Jolanda Datema

Maak van je muur, deur, tafel of kast één groot kladblok!

Nooit meer zoeken naar papier dus. Schoolbordenverf is verkrijgbaar in al je favoriete kleuren. Het schoolbordverf heeft een krijtmatte uitstraling en is ook goed te gebruiken als zeer matte muurverf. Laat het door ons mengen in de goede kleur, die perfect aansluit op je interieur.

 

Naast bovengenoemde merken hebben wij een aantal specials in ons assortiment. Kom gerust langs om je goed te laten informeren.