NANCY Knapen-Jansen

Eigenaresse/Interior designer

'Soms is het lastig om keuzes te maken die echt bij jou en je leefsituatie passen. Het is mijn passie om je te helpen met de realisatie van het huis van je dromen.'

BOEK EEN DESIGN DATE MET NANCY

Over Nancy

Nancy’s passie en liefde voor interieur is al van jongs af aan begonnen. De winkel heeft ze overgenomen van haar ouders en inmiddels is zij al 25 jaar hét gezicht van Jansen Kleur & Wonen.

Nancy is een creatieve duizendpoot die graag mooie combinaties maakt, maar daarvoor niet de traditionele paden bewandeld. ‘We proberen onze klanten uit hun veilige comfortzone te halen. We maken combinaties die ze zelf nooit bedacht zouden hebben, maar waar ze achteraf heel blij mee zijn. Dat is onze kracht en toegevoegde waarde.’

Wanneer je interieur niet als thuis aanvoelt, is het lastig om daarin te aarden. Het is daarom belangrijk dat je je eigen identiteit toevoegt in jouw huis om zo volledig tot rust te komen. Nieuwsgierig geworden? Plan dan een Design Date in met mij!

INTERIEURPROJECTEN VAN JANSEN KLEUR EN WONEN

OP ZOEK NAAR DE JUISTE KLEUR VOOR JE INTERIEUR?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET NANCI

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften.

PLAN EEN DESIGN DATE MET NANCI

ONZE DESIGN SERVICES

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. (ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

Vraag Nanci om interieuradvies