Simone


Eigenaar & Verkoopadviseur bij Beko Interieurs


MAAK EEN AFSPRAAK MET SIMONE

OVER SIMONE

Mijn naam is Simone Koomen en ik ben sinds 2006 werkzaam als verkoopadviseur en administratief medewerkster bij Beko Interieurs.

In 2013 heb ik samen met Ramon de stap durven wagen en hebben wij de zaak van mijn ouders Kees en Ans Koomen overgenomen. Mijn ouders zijn in 1984 begonnen met een interieurbedrijf in Heemstede en na vijf jaar zijn ze de zaak gestart op de Kennemerstraatweg 109 te Heiloo, waar wij nog steeds gevestigd zijn.

Als kind ben ik opgegroeid met de passie voor het interieurvak en ik vind het leuk dat ik deze passie door kan zetten. Na een grote verbouwing in 2014 is de zaak weer helemaal van deze tijd.

Samen met Ramon mijn compagnon, Marcel en onze interieurstylistes Mariska Breed, Eline de Greef en Emma Zeestraten vormen we een goed team. Beko Interieurs probeert de woonwensen van de klant te vertalen naar een mooi interieur zodat je huis een echt thuis is.

Vraag Simone om advies

Projecten van Beko Interieurs

 

 

JE EIGEN INTERIEURPROJECT STARTEN?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET SIMONE

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. Voor deze services wordt een vast tarief per ruimte gehanteerd zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

Plan een design date met Simone

Simone: 'Een interieurstylist moet goed kunnen luisteren en de juiste vragen kunnen stellen. Alleen hierdoor kan er een goed persoonlijk advies gegeven worden.'

Onze design services

Hoe werkt een design date?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. (ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.