INTERIEURADVIES BIJ Beko interieurs

Interieuradvies Heiloo en omgeving

Onze interior designer helpt je graag bij het realiseren van jouw droom(t)huis. Wil jij jouw woonkamer inrichten of heb je behoefte aan interieuradvies voor een andere ruimte in huis?

Tijdens een Design Date bespreek je jouw smaak, stijl en woonwensen. Benieuwd naar zo'n Design Date? Ontmoet jouw interieurstylist.

Boek een Design Date

ONTMOET JOUW INTERIEURSTYLIST

INTERIEURADVIES NODIG?

Iedere ruimte in huis heeft een eigen functie én uitstraling. In de woonkamer speelt het dagelijkse (gezins)leven zich af, een gezellig moment samen ervaar je in de eetkamer en voor ontspanning en voor rust stap je de slaapkamer binnen. Hoe bepaalde waarden - zoals geborgenheid, schoonheid, rust - weerspiegelt worden in het interieur is aan jou. Met de door jou gekozen woninginrichting laat jij jouw karakter en persoonlijkheid zien. 

Waarschijnlijk weet je wel wat je graag terugziet in jouw droominterieur, maar is de realisatie lastiger dan verwacht. Met welke stappen begin je? Hoe houd je het overzicht? En vormen alle losse elementen uiteindelijk één (gebalanceerd) geheel?

VRAAG ONZE STYLIST OM ADVIES

 

De expertise van onze interieur stylist zorgt ervoor dat je plannen en (woon)wensen in goede banen geleid worden. Het interieuradvies bestaat uit onze unieke werkwijze en begint met een Design Date met één van onze interior designers. Zo'n Design Date is een kosteloze eerste ontmoeting.

Onze interieurstylist belt je op om een afspraak in te plannen en je woonwensen te bespreken. Ook ontvang je ter voorbereiding een verhelderende vragenlijst zodat we weten wat jij in je hoofd en je hart hebt.

Tijdens de Design Date inventariseer je samen met de interieurstylist wat je graag wil en waarmee wij jou van dienst kunnen zijn. Hierin wordt jouw budget meegenomen, maar ook welke werkzaamheden je uit handen wil geven en welke je in eigen beheer wil houden. Zo kan de interieurstylist een planning, ontwerp en realisatie verzorgen, die geheel bij jouw behoefte(s) aansluit. 

Beko geeft interieuradvies in Heiloo en omgeving.

ONZE DESIGN SERVICES

Onze design services zijn speciaal ontworpen om de reis van inspiratie tot realisatie te vergemakkelijken en zo aangenaam mogelijk te verlopen. Ook zetten onze vakspecialisten zich in om je volledig te ontzorgen. Denk aan het installeren van producten - zoals raamdecoratie of vloeren - uit onze collectie. 

Of het om een kleuradvies, styling van één ruimte of complete woninginrichting gaat, onze design services bieden helderheid van aanpak. 

DESIGN DATE | DESIGN PLAN | LICHTPLAN

ONTMOET JOUW INTERIEURSTYLIST

Plan een design date

Mariska Breed

Bekijk Mariska's profielpagina of boek een Design Date.

PLAN EEN DESIGN DATE MET MARISKA

Eline de Greef

Bekijk Eline's profielpagina of boek een Design Date.

PLAN EEN DESIGN DATE MET ELINE

Emma Zeestraten

Bekijk Emma's profielpagina of boek een Design Date.

PLAN EEN DESIGN DATE MET EMMA

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. DESIGN DATE Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

Het servicegebied voor interieuradvies van
Beko Interieurs is Noord Holland omgeving Heiloo.