Een keuken om bij weg te dromen

De keuken is een belangrijke plek binnen ons interieur. Vooral rond kerst en Oud & Nieuw zal het weer het kloppende hart zijn van het huis als er weer volop getafeld wordt met vrienden en familie. Hoog tijd om nog wat aandacht aan deze ruimte te geven.

De perfecte keuken

Werd er vroeger vaak gekookt en gegeten in een afgesloten ruimte, tegenwoordig staat de keuken vaak in open verbinding met de woonkamer. Hierdoor besteden we ook vaak meer aandacht aan de inrichting en styling van deze ruimte. Naast mooie en verfijnde spullen willen we ook een hygiënische en praktische keuken, die eenvoudig te onderhouden is. Dit is mogelijk als je de juiste vloer-, wand- en raamproducten kiest

Raamdecoratie in de keuken

Zo heb je diverse raamproducten die wel tegen een spatje kunnen en heel eenvoudig af te nemen zijn zoals horizontale jaloezieën, ze geven de keuken een moderne uitstraling en zijn dankzij het grote assortiment aan kleuren, afwerkingen en jaloeziebreedtes volledig af te stemmen op je persoonlijke woonstijl. Tevens zorgen jaloezieën voor een mooie lichtinval, waarmee je inkijk direct en eenvoudig kan doceren.

Houd je meer van raamdecoratie met de uitstraling van stof? Dan zijn duette en plissé de oplossing. Deze zorgen voor een verfijnde akoestiek in de ruimte en zijn verkrijgbaar met diverse bedieningsmogelijkheden, waardoor er flexibel met licht en inkijk gespeeld kan worden.

De keukenvloer

Ook de vloer speelt een belangrijke rol. PVC, vinyl en laminaat, zijn allemaal heel gemakkelijk te onderhouden en eenvoudig te ontvetten.

Zou jij je huis graag een nieuwe look willen geven? Of heb je hulp nodig bij het inrichten van je woning? De woonprofessionals van Home Made By kunnen je helpen bij het maken van de juiste combinaties op het gebied van vloeren, raambekleding, behang en nog heel veel meer. Ontdek hoe je van jouw huis een echt thuis maakt.

BOEK JOUW DESIGN DATE

 

LET'S DESIGN TOGETHER!