Beken kleur in huis

Kleuren hebben een grote werking. Ze kunnen een ruimte bijvoorbeeld groter, kleiner, lichter of hoger laten lijken. Daarnaast hebben kleuren invloed op onze gemoedstoestand. Je thuis omringen met kleuren die bij jou passen en waar je blij van wordt is dus een goed idee. Zo kun je hier optimaal ontspannen en jezelf zijn. Bovendien maak je je huis persoonlijk met een vleugje kleur. Ontdek de mogelijkheden van de productcatergorieën van Home Made By.

Het effect van kleuren

Elke kleur heeft een ander effect. Kleuren brengen je tot rust, inspireren of hebben een activerende, opwekkende werking. Van subtiele natuurtinten tot zachte pastelkleuren; kies kleuren voor je wanden, meubels, vloeren en decoratie die bij jou passen. Het kleurenpalet van Home Made By reikt ver. Ontdek de verschillende productcategorieën waarbinnen een ruim scala aan kleuren te vinden is. 

1.    Raamdecoratie
Naast de stijl, mate van verduistering en ophangmogelijkheden, biedt raamdecoratie – waaronder jaloezieën, rolgordijnen en plisségordijnen - veel opties aan kleuren. De kleur in combinatie met het materiaal krijgt dankzij het licht dat erdoorheen schijnt, telkens een ander effect. In een moderne woonkamer vormen jaloezieën in lichtgrijs of wit een strakke aanvulling. In klassieke slaapkamers zorgen warmrode of steenbruine verduisterende plissé- of rolgordijnen voor een knusse sfeer.

2.    Verf
De muren vormen de basis van je huis. Slim om deze aandacht te geven als het aankomt op kleur. Bij Home Made By vind je een ruime collectie aan verf (muurverf, grondverf en lak) in ruim 100 verschillende kleuren. Zoek je een diepe grijstint die voor harmonie zorgt in jouw moderne stulpje? Of ga je voor een bijzondere accentkleur als Goud of Nacht voor je speelse en hippe loft?

3.    Behang
Ook met behang kun je zorgen voor een vleugje kleur in de ruimte. De behangcollectie van Home Made By biedt keuze uit natuurlijke prints, moderne patronen, onverwachte kleurcombinaties en meer. Maak een blikvanger van een wand met behang vol kleurrijke papegaaien of kies voor een rustig, maar stijlvol effen blauw of gestreept printje.

4.    Gordijnen
Gordijnen kleden je ramen aan en helpen de hoeveelheid licht te reguleren. Ze kunnen daarnaast ook voor mooie kleuraccenten zorgen. Denk aan een oversized lichtdoorlatend, lichtgrijs linnen gordijn in een Scandinavische woonkamer of een dik, verduisterend donkergroen gordijn in een klassieke slaapkamer.

5.    Vloeren
Voor je vloeren heb je bij Home Made By de keuze uit verschillende kleuren en materialen. Materialen als vinyl, laminaat en PVC zijn er in natuurlijke kleuren als Cradle, Terra Nova & Mason (lichtbruin, zwartbruin, crème). Met tapijt of vloerkleden – beschikbaar in veel kleuren van donkergroen tot oranjerood – zorg je voor een flinke dosis zachtheid en warmte in een ruimte.

6.     Meubels
Meubels zorgen voor comfort en gezelligheid in huis. Neutrale kleuren zijn over het algemeen veilige kleuren voor meubels, omdat ze de perfecte basis creëren om met opvallende kleur te spelen in de afwerking en accessoires. Echter kan je een meubelstuk als eye catcher maken door het een gedurfde kleur of patroon te geven. Neem bijvoorbeeld de diepe tinten zoals smaragdgroen, bordeaux en aubergine of de pastelkleuren roze en geel.

Met de producten van Home Made By kun je op een eenvoudige manier kleur toevoegen aan je huis. Passend bij jouw stijl. Maak je huis persoonlijk en kies voor kleur in huis!

BOEK EEN DESIGN DATE