Lotte Nijkamp

Interieurstyist bij Voorham

Lotte:"Ik ben altijd op zoek naar het bijzondere. Ons traject start met een design date waarbij alle aandacht gaat naar jou. Wie ben jij en wat zijn jouw wensen? Samen ontdekken we jouw woonstijl en vertalen dit naar een origineel interieurontwerp, waarbij een goede balans tussen functionaliteit en spontaniteit centraal staat. Kortom we maken van jouw huis een thuis dat past bij jouw persoonlijkheid, wensen en behoeften. "

BOEK EEN DESIGN DATE MET LOTTE

Over Lotte Nijkamp

Als creatieve duizendpoot en afgestudeerd interieur ontwerper help ik jou met de (her)inrichting van je huis. Ik onderscheid mij door mijn conceptmatige aanpak waarbij het interieur naadloos aansluit op woonstijl en wensen van de bewoner. Wanneer ik wat langer vrij ben ga ik er graag even helemaal tussen uit om het leven te ontdekken en nieuwe herinneringen te maken. Het liefst doe ik dit op exotische bestemmingen en buiten de gebaande paden. De inspiratie die ik hiermee opdoe verwerk in in mijn creatieve en vindingrijke interieurs.

 

vraag Lotte om interieuradvies

REALISATIES VAN Lotte Nijkamp

Elke dag tevreden thuis komen?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET LOTTE

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. Voor deze services wordt een vast tarief per ruimte gehanteerd zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

 

 

Plan een designdate met Lotte

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Lotte neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Lotte neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. (ONLINE) DESIGN DATE
 Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert Lotte naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert Lotte naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is mijn missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

MAAK EEN AFSPRAAK met Lotte

Lotte: "Het grootste compliment dat ik ooit heb gekregen: Dit is precies wat ik bedoel, maar dan beter."