Herooooo

Een echt thuis begint bij kleur – Vasse in Hardenberg

Vasse is dé verf- interieurspeciaalzaak voor Hardenberg  en omstreken (o.a. Rheeze, Venebrugge, Anevelde en Slagharen).Wijzer over kleur met de woonprofessionals van Vasse

In de loop der jaren hebben stylisten en psychologen zich steeds meer ontwikkeld in de wereld van kleur. Kleuren hebben namelijk invloed op hoe jij een bepaalde ruimte ervaart. Ook de woonprofessionals van Vasse hebben zich verdiept in de wondere wereld van kleur. Vasse is dan ook de juiste plek om kwaliteitsverven te vinden in de exacte tint die jouw interieur ondersteunt. Van mintgroen voor in de hal tot okergeel voor in de kinderkamer – bij Vasse zijn ze ervan overtuigd dat je je pas echt thuis kunt voelen in een interieur waar jouw favoriete kleurenpalet naar voren komt.

Home Made By verf bij Vasse: een collectie om trots op te zijn

Bezoek de winkel

 

Wist je dat je bij Vasse in Hardenberg nu ook een eigen verfcollectie kunt vinden? Bij Home Made By hebben ze hun passie voor kleur namelijk omgezet in verf van de mooiste kwaliteit. Loop binnen bij Vasse en bekijk welke verfsoort je het beste kunt gebruiken voor het klaren van de klus.

Sigma verf bij Vasse

Ga voor een rijk kleurenpalet

Bezoek de winkel

 

Van superieure verven en coatings in de nieuwste trendkleuren – dat is wat Sigma onderscheid ten opzichte van andere schildermerken. Daarbij heeft dit kwaliteitsmerk het milieu hoog in het vaandel zitten. Kies je ook graag bewust? Dan kun je dus prima kiezen voor Sigma. Bekijk het rijke assortiment bij Vasse in Hardenberg en laat je informeren over de topproducten van Sigma.

Verf van Boonstoppel bij Vasse

Bezoek de winkel

 

Bij Boonstoppel hebben ze de expertise van de schilder ingeschakeld bij de productie van hun verfcollectie. Het resultaat? Kwalitatieve verven waar iedere schilder mee wegloopt. Van de trap tot de muren in de woonkamer – je kunt met een gerust hart meerdere gebieden aanpakken met Boonstoppel.