Karin Vasse

INTERIOR DESIGNER & MEDE EIGENAAR BIJ VASSE

Boek een Design Date met Karin

Over Karin Vasse

Samen met ons team werk ik vol passie aan elke interieurvraag die bij ons binnenkomt, of het nu gaat om 1 kamer in het huis of de metamorfose van een gehele woning. Het fijne van dit werk is dat we met onze kennis en Home Made By werkwijze echt het verschil kunnen maken in elk interieur. De samenwerking tussen Interieurstylist, schilder en stoffeerder

zorgt voor een thuis, waar jij kunt genieten, elke dag opnieuw !

Vraag Karin om interieuradvies

Realisaties van Vasse

OP ZOEK NAAR JOUW WARE THUIS?

PLAN DAN EEN DESIGN DATE MET KARIN

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date bij jou thuis of online. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften.
Voor deze services wordt een vast tarief per ruimte gehanteerd zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

Plan een afspraak met Karin

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. (ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

Plan een Design Date met Karin

Karin: "Wij helpen je graag met advies, ontwerp en realisatie van jouw thuis"