Merel

Styliste bij Van Rossum

"Het is mijn passie om samen met jou opzoek te gaan naar je ware (t)huis"

PLAN EEN DESIGN DATE MET MEREL

Over Merel

Mijn naam is Merel Emaus en ik ben sinds 2019 werkzaam bij van Rossum de Woonprofessionals. Mijn passie voor ontwerpen was er al vanaf jongs af aan, daarom heb ik de opleiding interieur adviseur gevolgd op het Hout en Meubilering college.

Ik vind het leuk om je uit te dagen met vernieuwende ideeën en jou hiermee uit je comfort zone te halen. Hierdoor komen we samen tot nieuwe inzichten voor jouw interieur. Ik richt me tot jouw leefstijl, zodat ik deze kan vertalen naar jouw ideale woonstijl waarin je je helemaal thuis voelt. Doormiddel van moodboards, kleuren, materialen en eventueel een 2d/3d ontwerp neem ik je mee in de beleving van je nieuwe thuis.

Interieurrealisaties van Van Rossum

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. (ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

PLAN EEN DESIGN DATE

OP ZOEK NAAR JOUW THUIS?

PLAN DAN EEN DESIGN DATE MET MEREL

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften.

PLAN EEN DESIGN DATE MET MEREL

Merel:"Samen maken we van jouw huis jouw thuis."

ONZE DESIGN SERVICES

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?