Herooooo

Een wereld van kleur met van Rossum

 

Verf bij van Rossum

Bij van Rossum kies je voor de goede verf die bij de schilderklus past. Voor het allerbeste resultaat neem je professionele verf. Dit is goede verf waarmee onze vakmannen ook werken. Als je hiervoor kiest bespaar je jezelf werk. Het duurt het langer voordat je weer opnieuw de ladder op moet. De glans en dekking is beter, dus de kwaliteit van het schilderwerk blijft ook na verloop van tijd behouden.

Verfspeciaalzaak.
In onze winkel tref je een groot en uitgebreid assortiment verf voor binnen- en buiten. Voor het houtwerk heb je daarbij de keuze tussen een verfsysteem met aparte grondverf en aflak of één-pot-systeem waarbij je met één en hetzelfde product kunt gronden, overgronden en afschilderen. In onze winkel vind je vakmensen met kennis en liefde voor het vak. Wij adviseren u graag persoonlijk over de verschillende soorten verf en de bijbehorende eigenschappen.

Verschillende professionele merken verf zoals: Boonstoppel, Sigma, en Sikkens leveren kwaliteitsproducten in lakken, beitsen en muurverven die garant staan voor een hoge duurzaamheid en goede verwerkingseigenschappen. Ook hebben wij een groot aanbod in ander merken zoals: Pure & Original, Farrow & Ball, Histor One, Histor, Dimago en Home Made By. In deze kwaliteiten kunnen wij u mooie lakken van hoogglans tot mat, krijtverven, muurverven en specials bieden. Op onze computergestuurde mengmachines kunnen wij de gewenste verfkleur mengen zodat het eindresultaat volledig aan je wensen zal voldoen.

Verf van Home Made By

Verfkwaliteit om trots op te zijn

Bezoek de winkel

 

De passie voor verf heeft de specialisten van Home Made By ertoe aangezet om een eigen verflabel op de markt te brengen. De Home Made By verf van van Rossum voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Welke verfsoort jij het beste kunt gebruiken voor de klus? Welke kleur het beste past in je interieur? En wie je het beste kunt inschakelen om ervoor te zorgen dat het schilderwerk er perfect uit komt te zien? Ook daarvoor kun je het beste advies inwinnen van de woonspecialisten van van Rossum in Sommelsdijk. 


De Sigma collectie bij van Rossum

Kies voor kleur én kwaliteit

Bezoek de winkel

Wanneer zijn de muren van jouw interieur voor het laatst geschilderd? En de buitenkant van je huis? Het schilderwerk is een essentieel onderdeel binnen het onderhoud van je interieur. Volgens de woonspecialisten van van Rossum is het extra handig om te kiezen voor topkwaliteit verf voor de grote schilderklussen. Dat voorkomt immers dat je op korte termijn weer iemand moet inschakelen. Benieuwd welke verfsoorten van Sigma de woonspecialisten van van Rossum aanraden? En welke aanvullende materialen volgens de experts van van Rossum essentieel zijn bij het klaren van de klus? Loop binnen in de speciaalzaak in Sommelsdijk en laat je informeren.

Boonstoppel in de aandacht bij van Rossum

Ontwikkeld voor de schilder 


Bezoek de winkel

Al jarenlang is Boonstoppel een begrip binnen de interieurwereld. Voor het ontwikkelen van hun superieure verven hebben de ontwikkelaars van Boonstoppel zich laten inspireren door de professionele schilder. Deze vakman weet namelijk als geen ander hoe je een perfect resultaat creëert. Maar niet alleen op het gebied van kleur en kwaliteit streeft Boonstoppel naar het beste – ook is het voor dit bedrijf van belang dat de natuur bij het maken van de verven zo min mogelijk wordt belast. Benieuwd welke trendkleuren van Boonstoppel je allemaal vindt bij van Rossum in Sommelsdijk? En welke tint het beste past in je eigen woning? De specialisten van van Rossum helpen je graag met het beantwoorden van al je vragen.

Pure & Original bij Van Rossum

Bezoek de winkel

Pure & Original

The charm of natural colours

Wij maken voor u onze mooie verf met respect voor mens en natuur. Alleen de beste grondstoffen en natuurlijke pigmenten worden gebruikt. Natuurlijk voldoen we aan de strengste wettelijke bepalingen en milieueisen.
Alle verf wordt gekleurd met 100% minerale pigmenten, die de verf hun prachtige kleur en uitstraling geeft en niet te vergeten de super goede dekkracht.

Pure & Original biedt u behalve een uitgebreide collectie binnen- en buitenverven ook een enorm scala aan schitterende kleuren. In de kleurenfolder, met handgeschilderde pastilles, staat voor u de meest recente kleurencollectie.

Farrow & Ball bij Van Rossum

Bezoek de winkel

Farrow & Ball

Farrow & Ball is toegewijd in het produceren van weergaloze verf- en behangproducten die woningen wereldwijd omtoveren. Ze zijn verfperfectionisten: ze creëren ongeëvenaarde verfkleuren met gebruik van uitsluitend de beste ingrediënten aan de hand van eeuwenoude methoden die alle modetrends door de jaren heen hebben doorstaan. Het behang is uniek, vervaardigd met eigen verf die met behulp van de traditionele trog- of blokdrukmethode op het papier wordt gedrukt zodat er een buitengewone structuur en schitterende uitstraling ontstaat.

De verf van Farrow & Ball is geboren en getogen in Dorset, Engeland, in hetzelfde kleine stadje waar John Farrow samen met collega verfpionier Richard Ball het bedrijf jaren geleden oprichtte. Het begon allemaal als een kleinschalig project maar al snel groeide de reputatie voor kwaliteit en verkregen ze contracten voor het leveren van verf aan het Admiraliteitshof en het Ministerie van Oorlog. Het bedrijf weerstond de tendens naar goedkopere acrylverf met een hoog plasticgehalte en bleef trouw aan de originele formuleringen en natuurlijke ingrediënten waarmee ze altijd zoveel succes hadden geoogst.

In de loop der jaren is Farrow & Ball uitgegroeid tot een uitermate geliefd en gewaardeerd merk met een steeds groter groeiende groep trouwe klanten wereldwijd. Klanten die erkennen dat het Farrow & Ball verschil ligt in de aandacht voor detail, de kwaliteit van de ingrediënten en het vakmanschap. Tot de dag van vandaag zetten ze de zoektocht naar het creëren van ongeëvenaarde producten voort.

Er zit een vleugje alchemie in de verf. Het hoge pigmentgehalte, de rijke harsbindmiddelen en het hoge refractiekarakter van de hoofdingrediënten geven de verf de karakteristieke, intensieve diepte van kleur. Om verzekerd te zijn dat de verf aan uitermate hoge eisen voldoet, controleren ze elk product uiterst nauwkeurig voordat de verf de blikken bereikt.

Behang wordt over het algemeen gemaakt met inkt. Die van Farrow & Ball niet, zij gebruiken traditioneel gemaakte verf op waterbasis om de perfecte print te creëren. Het toegewijde team van ambachtslieden werkt onvermoeibaar om unieke behangen te produceren met gebruik van eigen verf en traditionele blok- en drukmethoden. Verschillende behangen met bloemen, damast, gestreepte en geometrische patronen. Elk design is geïnspireerd op de archieven, tijdloze patronen, en/of stoffen van over de hele wereld. Farrow & Ball producten zijn ongeëvenaard.