het huis van Rick

HET THUIS VAN RICK

Voor deze woning hebben wij zowel de begane grond en de eerste verdieping mogen adviseren en realiseren. De bewoner maakte een afspraak met onze styliste voor een inspirerend gesprek. Meneer gaf aan dat hij graag zijn gehele woning wilde verbouwen. Of wij ook de verbouwing wilde begeleiden? Natuurlijk. Zo hebben onze stylisten een mooi interieurplan samengesteld en kon de realisatie starten.

VAN ADVIES NAAR REALISATIE

Stoer, mannelijk, praktisch maar wel harmonieus wonen. Dat was het uitgangspunt voor het interieuradvies. Rick zal hier samen met zijn zoons gaan wonen en vindt het belangrijk dat de jongens zich veilig & thuis voelen. Een mooi interieur is dus niet alleen belangrijk, maar vooral ook praktisch. Omdat Rick  het lastig vindt om goede kleuren en materialen combinaties te maken hebben styliste Mathilde en Teunditta een duidelijk lijn gemaakt met kleuren en materialen die centraal staan in het interieur. Daarnaast waren 3D visualisaties zeker van belang om een goede indruk te geven van het gewenste eindresultaat. 

Samen met een aantal bekende vakmannen zijn we gestart aan de verbouwing van deze woning. Onze schilders hebben alle schilder werkzaamheden uitgevoerd inclusief het aanbrengen van het behang. Vervolgens hebben wij het tapijt & alle Raamdecoratie mogen leveren. Stylisten Mathilde & Teunditta hebben ook vrijwel alle meubels, accessoires en verlichting voor hem mogen inkopen. 

3D Visualisaties

Eindresultaat begane grond

Zo beneden zo boven

Boven wilden wij graag dezelfde lijn voor beneden door trekken. Rustig, praktisch en stoer. Dit hebben wij ook toegepast in de master en op de overloop. 

Voor de slaapkamer van de kinderen was het al snel duidelijk wat het moest worden, Mario! De kinderen zijn gek op Mario dus een behang van Mario was al snel uitgezocht. De verdere kamer is ook in Mario thema gebleven. Blauw, blauw en nog meer blauw.

Voor de kinder speelkamer hebben wij voor jungle thema gekozen. De oude bedstee dient als een heerlijke plek om tv te kijken of te gamen voor de kinderen. Verder blijft er op de grond ook nog genoeg ruimte over om heerlijk met ander speelgoed te spelen. 

Eindresultaat eerste verdieping

RICK AAN HET WOORD

We hebben echt een wauw gevoel gekregen door het hele huis heen. En vooral voor mij, is dat niet makkelijk. Jullie hebben het ongelooflijk goed gedaan, dank je wel daarvoor. Het overtreft al mijn verwachtingen.

Op zoek naar jouw thuis gevoel?

BOEK EEN DESIGN DATE