Sierlijsten bij van Rossum

Bezoek de winkelSierlijsten

Een mooie sierlijst maakt elk vertrek in huis af. Sierlijsten brengen creativiteit, stijl en afwerking in mooie interieurs.

Kroonlijsten.
Kroonlijsten roepen onmiddellijk het beeld op van statige herenhuizen, waar ze vaak gebruikt worden in combinatie met wand- en vloerlijsten. De klassieke lijsten, zoals Louis XV en de Victoriaanse en Italiaanse Renaissance-modellen, worden gekenmerkt door hun prachtige details die een unieke sfeer in een decor brengen. Maar het assortiment omvat ook een groot aantal hedendaagse, strakke lijsten. Met meer dan 100 verschillende modellen biedt Deco Home u een bijzonder breed assortiment sierlijsten aan, qua stijl en afmetingen.

Wandlijsten
De stijlvolle wandlijsten zijn een prachtige mogelijkheid om verschillende schakeringen of contrasten tussen kleuren of materialen te accentueren. Niet zonder toeval worden ze als ‘stijldragers’ gezien door professionele gebruikers. Wandlijsten uit polyurethaan of uit Duropolymeer® vervangen steeds vaker hun houten of gipsen alternatieven. Superieure kwaliteit en gemak van onderhoud en installatie zijn de grote troeven van deze innoverende kunststoffen.

Wanddecoratie
Zoals de titel zegt: deze elementen zijn zeer decoratief. Medaillons komen mooi tot hun recht boven een sierschouw of in een traphal. Guirlandes doen het goed hoger tegen de muur als een aaneengeschakelde ketting. En rozetten sieren het plafond.