Sabine Rood

Interieurstyliste bij Van Der Plas Woonprofessionals.

‘Een goed interieurplan begint bij jouw wensen’

PLAN EEN DESIGN DATE MET SABINE

Over Sabine Rood

Ik ben Sabine Rood en ik help je graag met al jouw woonproblemen groot en klein. Of het nu gaat om een gordijn advies óf het maken van een visualisatie van jouw woning in 3d.
Bij een interieuradvies vraag ik je het hemd van het lijf. Welke meubels blijven? Hoe valt het daglicht de woning in? Wat is jouw persoonlijke smaak? Op welke wanden zou er behang geplakt kunnen worden?
Samen gaan we aan de slag om een passend en persoonlijk interieuradvies te creëren.
Ik maak graag gebruik van kleuren en verschillende structuren in een woning. Dit maakt het interieur leverding en spannend.

Vraag Sabine om interieuradvies

VAN DER PLAS REALISATIES

JE EIGEN INTERIEURPROJECT STARTEN?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET SABINE

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften.

PLAN EEN DESIGN DATE

ONZE DESIGN SERVICES

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. DESIGN DATE Een Design Date vindt bij jou of in de winkel plaats. Tijdens de Design Date luistert de interior designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. DESIGN DATE

Een Design Date vindt bij jou of in de winkel plaats. Tijdens de Design Date luistert de interior designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

PLAN EEN DESIGN DATE MET SABINE

Sabine Rood interieurstylist bij Van Der Plas Woonprofessionals