Keet Kroon

Junior stylist bij Van Der Plas Woonprofessionals.

‘Wat mij blij maakt is het werken met kleuren en materialen.’

Over Keet Kroon

Ik ben op de zaterdagen en in vakanties werkzaam bij Van der Plas Woonprofessionals. De andere dagen van de week ben ik druk met mijn opleiding interieur adviseur aan het Hout – en Meubileringscollege in Amsterdam.
Wat mij blij maakt is het werken met kleuren en materialen. Ik verdiep mij graag in de wensen van de klant. Samen gaan we op zoek naar de juiste kleur en sfeer.

Vraag Keet om interieuradvies

VAN DER PLAS REALISATIES

Heb jij je thuisgevoel al vertaald in je interieur?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET KEET

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften.

PLAN EEN DESIGN DATE

ONZE DESIGN SERVICES

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. DESIGN DATE Een Design Date vindt bij jou of in de winkel plaats. Tijdens de Design Date luistert de interior designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. DESIGN DATE

Een Design Date vindt bij jou of in de winkel plaats. Tijdens de Design Date luistert de interior designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

PLAN EEN DESIGN DATE MET KEET

Keet Kroon junior stylist bij Van Der Plas Woonprofessionals