Herooooo

De mooiste raamdecoratie van Vaessen in Maasbree

Vaessen Wonen is dé raamdecoratie- en interieurspeciaalzaak voor Maasbree en omstreken (o.a. Venlo, Tegelen en Baarlo Lb).
Wat volgens de stylist van Vaessen één van de belangrijkste sfeermaker is van je interieur? Het type raamdecoratie dat je kiest. Met een houten jaloezie zet je volgens de experts van Vaessen namelijk een compleet andere stijl neer dan met een klassiek vouwgordijn in rustieke kleur. Benieuwd welk type raamdecoratie het beste past bij jouw interieur? Laat je inspireren door de uitgebreide collectie raamdecoratie van Vaessen.

Rolgordijnen van Vaessen

Bezoek de winkel

 

Wist jij dat de rolgordijnen van Vaessen in de meest diverse soorten en maten komen? Van compleet verduisterend tot lichtdoorlatend. Maar ook op het gebied van kleuren en materialen gaat er een wereld voor je open bij Vaessen. Laat je inspirerend door alle mogelijkheden op het gebied van stijl en techniek. Ben je gebonden aan een budget? De woonprofessionals van Vaessen in Maasbree zorgen ervoor dat je het mooiste rolgordijn vindt – perfect passend bij jouw interieur – voor een nog mooiere prijs.

Vaessen, Maabree– vind jouw favoriete vouwgordijn

Bezoek de winkel

 

De klassieker onder de raamdecoratie? Dat is het vouwgordijn, als je het de woonprofessionals van Vaessen vraagt. Dit type raamdecoratie wordt vaak gebruikt om een klassieke of landelijke uitstraling mee te onderstrepen. Het vouwgordijn wordt namelijk geproduceerd in een natuurlijke uitvoering, zodat het die typische warme sfeer kan benadrukken. Benieuwd welke vouwgordijnen je vindt bij Vaessen? Neem een kijkje in deze inspirerende winkel in Maasbree.

Vaessen – diversiteit aan duo-gordijnen

Bezoek de winkel

 

Roljaloezieën, zebrarolgordijnen of multi weave rolgordijnen – zo worden duo-rolgordijnen ook wel genoemd. Met dit type raamdecoratie kun je net even een andere stijl neerzetten. Kies voor speels door één van de duo-rolgordijnen van Vaessen in het wit te kiezen, of ga voor een strakke uitstraling door te kiezen voor een Vaessen duo-gordijn in het zwart. Welke kleur je ook kiest, bij Vaessen komen alle duo-rolgordijnen in de beste kwaliteit.

Vaessen – verticale jaloezieën van topkwaliteit

Bezoek de winkel

 

Ga jij graag links waar iedereen rechts gaat? Dan kies jij misschien wel het liefste voor een verticale jaloezie. Dit type jaloezie van Vaessen komt iets minder vaak voor dan de horizontale jaloezie. Je kunt er dus een eigenzinnige stijl mee neerzetten. Kies jij voor één van de verticale jaloezieen van Vaessen in een moderne, klassieke of landelijke uitvoering? Laat je inspireren door de bijzondere collectie van Vaessen. 


Horizontale jaloezieën van Vaessen

Bezoek de winkel

 

Van de slaapkamer en de werkkamer tot de woonkamer – de horizontale jaloezieën van Vaessen in Maasbree zijn in staat om iedere kamer van een bijzondere uitstraling te voorzien. Niet alleen kun je bij Vaessen kiezen uit horizontale jaloezieën in de meest uiteenlopende stijlen, ook voor elk budget kun je hier slagen. Ga voor een jaloezie in donkere houttint om je slaapkamer te voorzien van een extra knusse sfeer en laat de ruimte in de woonkamer opleven met een jaloezie in fris wit. Tijd om je interieur te voorzien van de mooiste horizontale jaloezieën.

Vaessen – stijlvolle plisségordijnen

Bezoek de winkel

 

Benieuwd waar de stijlvolle plisségordijnen van Vaessen in Maasbree vaak terechtkomen? In de woonkamer, de keuken en de werkkamer. Reden hiervoor is dat je bij een plisségordijn van Vaessen de mogelijkheid krijgt om een stof te kiezen die transparant is. Hierdoor wordt je zicht naar al het moois dat zich buiten afspeelt, niet belemmert. Geef jouw interieur een luxe uitstraling met één van de Vaessen plisségordijnen die zich kenmerken door hun gebruiksvriendelijke karakter.

De meest elegante paneelgordijnen van Vaessen

Bezoek de winkel

 

Houd jij graag volledig zelf in de hand hoeveel licht er op welk moment van de dag bij jou naar binnenkomt? Bij Vaessen begrijpen ze dit als geen ander. Niet voor niks vind je in deze specialistische winkel in Maasbree de meest uiteenlopende soorten paneelgordijnen. Laat je inspireren door alle mogelijkheden die Vaessen biedt en kies het paneelgordijn wat jouw stijl benadrukt.

Slaap lekker met de horren van Vaessen

Bezoek de winkel

 

Naast de klamboe is er natuurlijk een nog effectievere manier om lekker te slapen in de zomer: met één van de horren van Vaessen. Zou je graag een hor voor je raam willen hebben of ben je op zoek naar een hor voor de deur? Liever een hor die ook pollen tegenhoudt, of is een exemplaar waarmee je beestjes de deur wijst genoeg? Bij Vaessen in Maasbree vind je de meest uiteenlopende varianten, zodat jij ook in de zomer heerlijk kunt slapen.

CONTACT
Vaessen Wonen
Dorpstraat 2b
5993 AN Maasbree
077 465 18 89
info@vaessenwonen.nl
OPENINGSTIJDEN
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 18:00*
Woensdag
10:00 - 18:00*
Donderdag
10:00 - 18:00*
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

*: alleen open op afspraak
Vr. & Za. vrije inloop

Van dinsdag t/m zaterdag: telefonisch bereikbaar.

Ontvang onze e-mail nieuwsbrief

Ja, ik schrijf me in voor de twee-wekelijkse nieuwsbrief met de laatste trends en inspiratie