HOME MADE BY_ REE

Binnenweg 89-91
2101 JE Heemstede
023 528 64 79
info@homemadeby-ree.nl

Maandag
09:00 - 18:00*
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

*Alleen op afspraak

Over Ree, Heemstede

Wij hebben één missie: mensen helpen een écht mooi (t)huis te maken. Dat doen we met onze prachtige, inspirerende collecties raam- en wandbekleding, vloeren en verf.

Overigens maakt het ons niet uit of je zelf aan de slag gaat, of dat je het werk liever aan één van onze professionals overlaat. Een vakkundige stylist, stoffeerder of schilder, Wij maken exclusief maatwerk graag toegankelijk voor iedereen. Zo wordt het in Heemstede nog mooier wonen.


Heb je naar aanleiding van je bezoek aan onze winkel
behoefte aan een persoonlijk advies, dan maken we hiervoor graag een Design Date afspraak.

Jasper de Zwart

Jasper de Zwart

eigenaar, creatief-adviseur

Marion de Wendt

Marion de Wendt

creatief-adviseur

Rene Thijssens

Rene Thijssens

adviseur

Mariska Bruyns

Mariska Bruyns

adviseur

Sabrine Molhoek

Sabrine Molhoek

administratief-medewerker

Cobi Hoogendijk

Cobi Hoogendijk

administratief-medewerker

Lisanne de Ruig

Lisanne de Ruig

adviseur

Ron Ortmann

Ron Ortmann

stoffeerder

Darren Brown

Darren Brown

stoffeerder

Nieuws uit Heemstede

Volg hier de ontwikkelingen van Ree


Ree - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap Ree in Heemstede  binnen voor een scherpe aanbieding. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Ree kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een goedkope prijs. En niet onbelangrijk: bij Ree in Heemstede  ben je ook aan het juiste adres als het op advies aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan Ree overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Ree – ONZE COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij Ree in Heemstede . We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Maar, als het even kan ook zo goedkoop mogelijk. Daarom kenmerken de collecties van Ree zich door de beste kwaliteit én een zacht prijsje. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Ree in Heemstede  kun je alle kanten op.

Ree – ONZE SERVICE

Van het kopen van een nieuw bankstel en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Ree in Heemstede ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar vergelijken om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Ree inschakelen als de beste.

Ree – VAKSPECIALIST

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw buitenzonwering is voor ons geen enkel probleem. Bij Ree weten ze precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, duo of rolgordijnen?