Verf bij Ree, Heemstede

Ree is dé verf- en interieurspeciaalzaak voor Heemstede en omgeving
(o.a. Haarlem, Vijfhuizen, Bennebroek, Hoofddorp).

Bezoek de winkel

Home Made By verf | Sigma verf | Sikkens | Flexa | Boonstoppel | Overige lak & olie

De verfcollectie van Ree

De verfspecialist Home Made By_ Ree in Heemstede heeft uiteraard een ruime keus aan professionele verfproducten en adviseert je graag over de meest geschikte verfsoort voor jouw klus. Van hoogglans lak tot krijtmatte muurverf en alles daar tussen in, speciaal voor u gemengd in elk gewenste kleur. Onze verfspecialist adviseert graag welk type verf het meest geschikt is voor welke ondergrond en welke kwast of verfroller het meest geschikt is om de verf aan te brengen of geeft persoonlijk kleuradvies.

Ook biedt Ree een prachtig assortiment kalk- en krijtverven met Engelse merknamen als Farrow & Ball, Painting the Past, The Little Greene en Pure & Original. Tuinbeitsen en parketlakken (o.a. Hermadix), milieuvriendelijke ecoverf (Aquamaryn) en speciaal decoratieve verf (PUUR kleur) met bijzondere toepassingstechnieken en effecten behoren ook tot het assortiment van REE.

Tevens weten booteigenaren Ree te vinden voor de jachtlakken van Epifanes en bijbehorend technisch advies. Termen zoals anti-fouling en boven-de-waterlijn zijn ons niet vreemd.

 

Home Made By_ Ree verf

Goede kwaliteit voor scherpe prijs.

Ree biedt met de verflijn van Home Made By_ een mooi nieuw eigen huismerk verf. Een goede kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Matte verfkleuren uit lang vervlogen tijden. Een prachtig kleurenpalet. Verkrijgbaar in lakverf en muurverf op water- en terpentinebasis in mat, extramat en krijtmat. De zijdeglans lak en de muurverf zijn al te mengen vanaf 250 ml.
Deze verf is exclusief bij ons verkrijgbaar.

Bezoek de winkel

Sigma verf bij Ree

Professionele kwaliteit en bescherming.

Bij Ree in Heemstede ontvang je uitgebreid advies over de verschillende soorten vakverf en hun specifieke eigenschappen. Wij verkopen professionele verf voor woonkamer, slaapkamer of buitenmuren en kozijnen van het huis van bijvoorbeeld Sigma. De producten van Sigma moeten een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing bieden en daarbij mens en milieu zo min mogelijk belasten.

Ons assortiment Sigma verf bestaat uit o.a. S2U Gloss, S2U Satin, S2U Primer, S2U Allure Gloss, Rapid Primer, Amarol Primer, Amarol Gloss, S2U Nova Gloss, S2U Nova Satin en de S2U Nova Primer. Ook hebben wij een grote keuze in Sigma muurverf; Sigma Pearl Clean mat, Sigmatin DGL en de Sigma Superlatex.

Sikkens Verf bij Ree

Topkwaliteit met jarenlange duurzaamheid.

REE is al jaren de Erkend Sikkens Specialist van Heemstede. Hiermee behoren wij tot de topspecialisten op
het gebied van de beste verf voor binnen en buiten en onderscheiden ons door Betrouwbaarheid –
Professionaliteit - Service & Expertise. De Sikkens lakken staan bekend om hun topkwaliteit voor binnen
en buiten met een prettige vloeiing, uitstekende dekking en goede bescherming met jarenlange
duurzaamheid.

Ons assortiment Sikkens bestaat o.a. uit de lakken Rubbol AZ, Rubbel EPS, Rubbol SB, Rubbol XD,
Rubbol Primer, Rubbol Finura, Rubbol BL Rezisto, Rubbol BL Satura, Wapex 660, Cetol lakken en de
muurverven Alphatex SF, Alphatex IQ Mat, Alphacryl Pure Mat en Alpha Rezisto Mat.

Flexa pure bij Ree

Tijdloze kleuren in unieke kwaliteit.

Ontdek al deze tijdloze kleuren op de – in Heemstede unieke - vier meter lange kleurenwand in onze winkel. Zo leven de kleuren voor je ogen op en stap je meteen in de wereld van Pure. Hier praat je niet zomaar over kleuren, maar je ziet en voelt ze. De losse A4 kleurstalen zijn te leen (tegen een kleine borgvergoeding) om zo thuis je perfecte kleurkeuze te bepalen. Handgeschilderd en mooi groot geven ze een reëel beeld van de kleur bij verschillende soorten lichtinval per kamer.

De Pure lakken zijn watergedragen, de Pure muurverven Zijdemat en Kalkmat zijn (nagenoeg) vrij van oplosmiddelen. Een nieuwe en unieke kwaliteit voor dit soort verven. Bij gebruik zal je merken dat de verf eenvoudig te verwerken is, uitstekend dekt en een mooie strakke eindlaag geeft. De verf is geurarm en droogt snel, zo kan je al snel van een verrassend mooi eindresultaat genieten.

Boonstoppel bij Ree

Authentiek en ambachtelijk.

Voor een prachtige, karakteristieke uitstraling van je woning. Verf met professionele verf van Boonstoppel.
Puur vakmanschap met verf van Boonstoppel. Traditie, nostalgie, authenticiteit en ambacht zijn samen verenigd is deze hoogwaardige verf. Uniek is de monumentenwaaier die gebaseerd is op kleuren die tussen 1600 en 1900 werden toegepast in het Nederlandse interieur en exterieur. Verkrijgbaar bij als grondverf, aflak in hoogglans en zijdeglans, beits en muurverf.
Nieuw is de Nederlandse Stad en Streek kleurenwaaier - Exterieur van 1400 tot heden.

Overige lak/olie bij Ree

 

Hermadix

biedt duurzame kwaliteitsproducten voor alle houtsoorten; hardhout, steigerhout, Douglashout, geïmpregneerd hout, vuren, grenen en overig hout.  Van tuinbeits, teak olie, bankirai olie en hardhout reinigers voor buitenshuis. Alsook meubellak, trappenlak (met antisliplaag) en parketlak, parketolie en onderhoudsmiddelen voor jouw houten vloer binnenshuis.

Koopmans Verf

staat voor ruim 130 jaar verf bereiden. Een periode waarin de ambachtelijke verfmaker uitgroeide tot een vooraanstaand verfproducent. Koopmans verf biedt een ruim assortiment verf voor al het houtonderhoud in en rondom de tuin. Gemakkelijk aan te brengen. Uitstekend dekkend. Homogeen. Snel droog. Vochtregulerend. Milieuvriendelijk. Duurzaam. Van constante kwaliteit. Voordelig geprijsd.

Trae Lyx

(Trae = hout en Lyx = luxe) is een zeer bekend merk, gespecialiseerd in hoogwaardige producten om houten vloeren en parketvloeren af te werken. Dit merk levert zeer sterke en krasvaste parketlak, prachtige parketolie en makkelijk te verwerken parketwas. Werk uw houten vloer af met Trae Lyx voor een duurzaam en slijtvast resultaat. De meest verkochte lak is Trea Lyx Naturel voor een prachtige ultra matte houten vloer.

Epifanes Yacht Coatings

biedt een volledig assortiment hoogwaardige vernissen, kleurlakken, onderwaterverven, antifoulings, epoxyharsen en coatings alsmede reiniging- en onderhoudsproducten menig type boot. Het team van Home Made By_REE heeft jarenlange kennis en ervaring met de verschillende producten en toepassingen en kan daardoor elke booteigenaar het juiste advies geven voor het perfecte onderhoud van zijn/haar boot.

Aquamaryn duurzame verf

was al begin jaren ‘80 de eerste Nederlandse verfproducent die zich toelegde op het ontwikkelen van natuurverf op basis van herwinbare grondstoffen. En is nu de enige producent in Nederland met een compleet assortiment duurzame, professionele verf. De recepturen zijn gebaseerd op de authentieke Hollandse lijnolieverf (natuurverf), maar waar nodig aangepast aan de laatste stand van de techniek. Daardoor zijn de producten goed en makkelijk te verwerken, kennen ze een lange levensduur en zijn de grondstoffen zo natuurlijk mogelijk.

Jotun

komt uit Noorwegen en produceert verf van een zeer hoge kwaliteit voor het verven o.a. trappen, deuren, kozijnen, houten vloeren, betonvloeren, tegels, plavuizen en steenachtige ondergronden, voor zowel binnen als buiten. Het is de meest verkochte verf in Scandinavië. Onze bestsellers zijn o.a. Jotun Demidekk, Jotun Trebitt, Jotun Oxan. 

Bezoek de winkel

CONTACT
Home Made By_ Ree
Binnenweg 89-91
2101 JE Heemstede
023 528 64 79
info@homemadeby-ree.nl
OPENINGSTIJDEN
Maandag
09:00 - 18:00*
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

*Alleen op afspraak

Op Koningsdag, Hemelvaart en Pinksteren zijn wij gesloten

Ontvang onze e-mail nieuwsbrief

Ja, ik schrijf me in voor de twee-wekelijkse nieuwsbrief met de laatste trends en inspiratie