MARJOLEIN

Interieurstyliste bij Home Made By Ree 

'Wanneer de klant zich écht thuis voelt in zijn/haar huis, dan weet ik dat ik mijn werk goed gedaan heb.'

PLAN EEN DESIGNDATE MET MARJOLEIN

OVER MARJOLEIN

Mijn werk bestaat voor 80% uit luisteren. Inventariseren wat de klant wil en door tussen de regels door te luisteren.
Het is aan mij om dat wat verteld is om te zetten naar beeld. Dit kan een moodboard, 2D of 3D plan zijn. Net wat de klant wenst.

In elk plan zoek ik naar een verassend element met een mix van materialen voor een eclectisch interieur.

Ik blijf -indien gewenst- nauw betrokken bij de uitvoering van het ontwerp om de klant op deze wijze zoveel mogelijk te ontzien. Mijn grootste compliment is wanneer klanten mij zeggen dat zij zich écht thuis voelen in hun nieuwe interieur. Dan heb ik hen goed begrepen en hun wensen juist weten te vertalen.

 

VRAAG MARJOLEIN OM INTERIEURADVIES

Realisaties van Marjolein

Bekijk onze binnenkijkers:

ZIN OM JE EIGEN RUIMTE TE STYLEN?

PLAN DAN EEN DESIGN DATE MET MARJOLEIN

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. Voor deze services wordt een vast tarief per ruimte gehanteerd zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

PLAN EEN DESIGNDATE met MARJOLEIN

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Marjolein neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Marjolein neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. (ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert Marjolein naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert Marjolein naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is mijn missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

MAAK EEN AFSPRAAK met Marjolein

Marjolein: 'Samen met de klant maak ik een compleet interieuradvies.'