Geschiedenis van Ree

Geschiedenis van Ree

De opening

In 1947 heeft de wijlen heer Ree senior zijn zaak geopend op de Binnenweg 89 te Heemstede. Met een gestaag groeiende klantenkring groeide zijn assortiment van verfwaren en huishoudelijke artikelen mee. Verschillende verbouwingen hebben plaatsgevonden om deze groei te kunnen waarmaken.

Vader en zoon

In 1958 kwam zoon H. Ree officieel in dienst bij zijn vader en veranderde de naam in Verfhandel Ree & Zn. De heer H. Ree heeft de zaak zelfstandig voortgezet vanaf 1975. In 1994 werd de zaak overgenomen door zijn (destijds) werknemer G. van Lochem.

Overname

In 1997 is Jasper de Zwart bij Verfhandel Ree begonnen met een stage vanuit de opleiding VBO-detailhandel. Dit beviel hem zo goed, dat hij meer aan het werk was dan leren! In 2004 was het zover: Jasper kreeg de kans om de verf- en behangspeciaalzaak over te nemen.

Home Made By_

Met de toevoeging van Home Made By in 2016 heeft de vertrouwde verfwinkel een complete metamorfose ondergaan! Met een doorbraak naar het naastgelegen pand en een enorme verbouwing heeft ‘Trotse Eigenaar’ Jasper de Zwart de kans gegrepen om het bestaande assortiment uit te breiden en de klant nu te ontzorgen bij de aanpak van de gehele woning; van vloer tot plafond.

Eén missie

Home Made By _ Ree heeft één missie: mensen helpen een écht mooi (t)huis te maken. Dat doen ze door naast hun prachtige, inspirerende collecties raam- en wandbekleding en (professionele) verf ook vloeren, meubels en woonaccessoires aan te bieden. Overigens maakt het Jasper niet uit of je zelf aan de slag gaat, of dat je het werk liever aan één van de professionals van Ree overlaat. Een vakkundige stylist, stoffeerder of schilder, het team van Ree maakt exclusief maatwerk graag toegankelijk voor iedereen.

Zo wordt het in Heemstede nog mooier wonen.