moodboard Tiny & Lionel

Het (t)huis van Tiny & Lionel

Interieurontwerp voor de begane grond

Toen Tiny en Lionel hun huis gingen bezichtigen in een groene buurt in Gaasperdam wist Tiny het zeker, dit is ons huis!
Het duurde even om Lionel over te halen, want het is geen hartje Amsterdam, maar hij kwam snel tot het besef dat groen en ruimte toch wel heerlijk zijn! Samen met hun dochter wonen ze er nu vier jaar.
Hun huis is gedateerd en toe aan een moderne en eigentijdse look. Ze weten wat ze willen maar het is toch wel veel en met een wens om uit te breiden, dus hebben ze mijn hulp ingeroepen. En zou je ook nog willen kijken naar de tuin?

Bekijk hier het interieurintwerp van de verdieping-zolder

materialen Tiny & Lionel

Ariane over dit ontwerp

Het huis heeft twee verdiepingen en een vliering. Er komt een nieuwe keuken en ook de bovenverdiepingen worden aangepakt. De woonkamer heeft een glazen dak en pui waardoor veel licht binnenvalt en de verbinding met de tuin optimaal is. Voor de pui met de openslaande deuren komen gevelbrede lichtdoorlatende gordijnen. Voor de indeling adviseer ik de muur van de hal te verplaatsen, hierdoor ontstaan een ruime living en een open keuken. Met een kookeiland wordt de keuken bij de woonkamer getrokken. Over de tegelvloer komt pvc visgraat tot in de hal. Een nieuwe loungebank en een groot rond kleed maken dat het een heerlijke plek wordt om tv te kijken en van de tuin te genieten. Het ronde kleed doorbreekt de rechte lijnen net als de ovalen eettafel. De kleuren benadrukken de sfeer van een groene oase. Grote tropische planten en rotan hanglampen boven de eettafel maken het af.

KLEUR- EN MATERIALENPALET

MOODBOARD & 3D DESIGN

moodboard Tiny & Lionel
3D design Tiny & Lionel
materialenpalet Tiny & Lionel
materialen palet palet Tiny & Lionel

WIL JIJ OOK EEN MOOI (T)HUIS?

Plan dan een Design Date met Ariane

Boek een design date