HET (T)HUIS VAN Marianna, Willem en Sofia

Het (t)huis van Marianna, Willem en Sofia

Marianna & Willem wonen met hun dochtertje Sofia tijdelijk in Brazilië. Ze komen net uit Barcelona waar ze een paar jaar hebben gewoond. Ze hebben besloten zich in Nederland te vestigen en hebben een nieuwbouwhuis gekocht vlakbij de ouders van Willem. Marianna werkt veel vanuit huis en Willem is als piloot veel op reis. De Braziliaanse Marianna heeft soms moeite met de Nederlandse grijze dagen. Haar wens is een licht huis!

Mijn hulp wordt ingezet voor de woonkamer om een geschikte indeling te maken met een open keuken. Een speelhoek voor Sofia ga ik in het plan verwerken.

materialen van Marianna, Willem en Sofia

Ariane over dit ontwerp

Marianne en Willem houden van een rustgevende omgeving. Marianne stelt luxe op prijs en heeft een voorkeur voor indirecte verlichting. Hun voorkeur gaat uit naar natuurlijke materialen en warme zandtonen. Op de vloer komt een visgraat in pvc die doorgezet wordt naar de hal.
Voor de pui met de openslaande deuren naar de tuin komen soepel vallende en goed licht doorlatende naturelkleurige gordijnen. Een vierkant vloerkleed volgt de lijn van de grote loungebank en samen met een aan het plafond hangende rotanstoel vormt ze een relax-eiland. Een grote wandkast en het keukenmeubel worden ingebouwd. De verlichting kan goed weggewerkt worden. Het kookeiland verbindt de keuken met de woonkamer. De wand bij de eettafel wordt behangen met een structuurbehang in een zandkleur. Een mooi geheel met de schitterende zwarte keuken. Er is rekening gehouden met voldoende bergruimte en plek voor mooie accessoires uit allerlei werelddelen, maar vooral uit Bali waar ze graag komen. De tuin krijgt een exotische sfeer door veel bamboe en een Balinese houten bank.

KLEUR- EN MATERIALENPALET

MOODBOARD & 3D DESIGN

Moodboard Marianna, Willem en Sofia
#D design Marianna, Willem en Sofia
Materialenpalet Marianna, Willem en Sofia
palet hand Marianna, Willem en Sofia

WIL JIJ OOK EEN MOOI (T)HUIS?

Plan dan een Design Date met Ariane

Boek een design date