ontwerp Lauren en Stanley

Het thuis van Lauren en Stanley

Lauren en Stanley hebben in Amsterdam een appartement gekocht in een oud industrieel pand. Binnen is het volledig vernieuwd maar de sfeer van ‘oud’ en ‘doorleefd’ is behouden gebleven door elementen als de stalen raamkozijnen en een bakstenen muur. Beiden hebben hectische en creatieve banen en trekken zich graag terug in de geborgenheid, rust en ruimte van hun huis. Creatieve oplossingen in opbergsystemen hebben hun interesse. Ze worden blij van een wand met kunst en ruimte voor eigen werk. Met vrienden wordt veelal afgesproken in een restaurant of loungebar. Lauren en Stanley zijn sportief, fietsen is favoriet en ze trekken vaak de natuur in.

Ariane over dit ontwerp

Bij de inrichting is gelet op de wensen van de bewoners. Het chillen, samen eten en een plek om te kunnen werken gaan moeiteloos in elkaar over.
Een leef eiland creëert een relaxte beleving met een comfortabele loungebank bij de open haard en een royale flatscreen als thuisbioscoop. Jaloezieën in de grote ramen benadrukken het industriële karakter en filteren het licht waardoor een gevoel van intimiteit overheerst. Slimme technologie wordt omarmd; de verlichting en raamdecoratie worden via app bediend. Het kleurpalet is opgebouwd uit Anijs en Houtskool voor de beleving van rust en ruimte. Daaraan werden Lauren's favoriet Bloesem en Stanley's favoriet Staal toegevoegd als accentkleuren.

Kleur- en materiaalpalet

moodboard
2D en 3D Impressies ontwerp
materialen

Wil jij ook een mooi (t)huis?

Kies dan een Design Date met Ariane

Boek een Design Date