HET (T)HUIS VAN Alexandra en Sjoerd

HET (T)HUIS VAN Alexandra en Sjoerd

Het eerste contact met een enthousiaste Alexandra resulteerde in een stroom informatie. Alexandra heeft Franse roots, houdt van gezelligheid en het bistro gevoel, romantiek van het platteland, van uitgesproken kleuren maar wel met een moderne touch.
Sjoerd heeft vooral behoefte aan een strakke en rustige omgeving. Hun nieuwbouwhuis gaan ze in de lente van 2022 betrekken, ze hebben getwijfeld Amsterdam te verlaten maar nu ze de beslissing hebben genomen kunnen ze niet meer wachten!

materialenpalet Alexandra en Sjoerd

ARIANE OVER DIT ONTWERP

Het huis staat in een leuke karakteristieke nieuwbouwwijk en ligt aan het water, extra fijn omdat varen hun hobby is. Kleur moet zegt Alexandra. Het stel houdt van hun ‘oude’ familie stukken, een hutkoffer, een wereldbol als retro barretje, oud serviesgoed, boeken en kunst aan de muur. De basis wordt een lichte PVC vloer in visgraat met een moderne uitstraling.
De nieuwe keuken komt in de kleur olijf en er wordt gekookt met zicht op de woonkamer.
Aan het keukenblad zijn zitjes voor de gezelligheid en vrienden die aanschuiven. De olijfkleurige keuken geeft een warme mediterraanse sfeer. In het woongedeelte komt een behang met bladeren in groen en blauw. Een mooie overgang naar de woonkamer waar blauw de hoofdkleur is. De oude vitrine kast krijgt een nieuwe kleur en blend nu mooi tegen het behang. Met een wandmeubel in een warme lichte kleur komen alle mooie spullen en boeken tot z’n recht. Een blauwe loungebank en een groot kleed maken dat dit een heerlijke plek wordt om te relaxen. Accenten in zonnig geel doet ze dromen van Franse zonnebloemvelden…

MOODBOARD & 2D DESIGN

moodboard Alexandra en Sjoerd
2D design Alexandra en Sjoerd
materialen palet
materialen palet 600

WIL JIJ OOK EEN MOOI (T)HUIS?

Plan dan een Design Date met Ariane

BOEK EEN DESIGN DATE

Boek een design date