Herooooo

Louter in Schoorl - dé plek waar je jouw favoriete vloer vindt


Louter Wonen is dé vloer- en interieurspeciaalzaak voor Schoorl en omstreken (o.a. Bergen, Bergen Aan Zee, Petten en Koedijk).Wat Louter in Schoorl voor jouw vloer kan betekenen


Het vinden van de juiste vloerbedekking is geen eenvoudige klus. Je kunt kiezen uit de meest uiteenlopende PVC-vloeren, verschillende soorten tapijt en ook op het gebied van vinyl valt er een hoop te kiezen. Bij Louter vind je niet alleen per type vloer een uitgebreide collectie, je kunt hier ook terecht voor een passend advies. 


De tapijten van LouterVan een hoogpolig tapijt tot een tapijt in bijzonder dessin – je vindt het bij Louter in Schoorl. Bezoek de winkel

 

Ben je op zoek naar een manier om meer warmte aan te brengen in je interieur? Met een heerlijk zacht tapijt op de grond creëer je gemakkelijk de juiste sfeer. Laat je door de woonspecialisten van Louter informeren over de mogelijkheden. Wordt het een warm, hoogpolig tapijt? Of past een op maat gemaakt karpet in drukke print beter in jouw huis? 

PVC van Louter 


Ken jij de voordelen van PVC al? Bij Louter zetten ze alle pluspunten op een rij. 


Bezoek de winkel


Als het op PVC vloeren aankomt kun je alle kanten op. Kies voor een robuuste uitstraling met een PVC vloer in betonlook of ga juist voor een landelijke sfeer met een PVC vloer in houtlook. Laat je door Louter adviseren, zodat je zeker weet dat je de vloer kiest die het beste bij jouw interieur past. 


Vinyl van Louter


Voor een vloer waar je geen omkijken naar hebt.  


Bezoek de winkel

 

Waarom je voor een vinyl vloer zou kiezen? Voordelen genoeg! Zo is het extra makkelijk om een vinyl vloer te onderhouden en is dit type vloer vaak een stuk goedkoper. Benieuwd of een vinyl vloerbedekking ook voor jou een goede keuze is? Bij Louter in Schoorl kun je terecht voor advies.

Tretford

Puur natuur aan je voeten

Bezoek de winkel

Tretford: Onze tapijten worden al meer dan 50 jaar bijna uitsluitend  met natuurlijke en/of gerecyclede grondstoffen geproduceerd.  Dit merkt u natuurlijk aan hoe het tapijt voelt. Echt. Puur. Geitenhaar, scheerwol, jute en econyl behoren bovendien tot de minst belastende grondstoffen in de tapijtindustrie. Goed voor lichaam én geest.

Marmoleum

Een fascinerende wereld van kleuren en dessins.
Maak kennis met Marmoleum, de eerste CO2-neutrale vloer ter wereld

Wat Marmoleum zo speciaal maakt, is dat het wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Het behoort tot de meest milieuvriendelijke vloeren en heeft daar al diverse erkenningen voor gekregen. Alle Marmoleum vloeren zijn voorzien van Topshield2, een dubbele UV-geharde toplaag. Deze garandeert dat uw vloer zijn hele leven in optimale staat blijft met de laagste levensduurkosten.