Sylvia

Interieurstyliste bij Lagerwerf Wonen in De Lier

‘Een interieur is pas compleet als het voelt als thuis, een plek waarin jij jezelf herkent en dat écht bij jouw past’

PLAN EEN DESIGNDATE MET Sylvia

Over Sylvia

Sylvia is de interieurstyliste bij Lagerwerf wonen. Als interieurstylist vind ik het waardevol dat jij jezelf herkent in je eigen interieur. Om een interieuradvies te maken wat past bij jou, wil ik je graag leren kennen. Ik voeg mijn creativiteit toe aan jouw woonwensen en vertaal dit naar een passend interieur.

Heb jij een fijn huis, maar voelt het nog niet als thuis? Maak dan gerust een afspraak of kom langs in onze winkel in De Lier. Ik geef advies over kleur in je interieur en help je graag bij de juiste indeling van de woonkamer, keuken of slaapkamer.

 

VRAAG Sylvia OM ADVIES

Realisaties van Lagerwerf

  

Zin om je eigen ruimte te stylen?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET SYLVIA

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. 

Design Advies 
Persoonlijk adviesgesprek en aankoopadvies
€95,- per ruimte

Design Plan
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (2D) en aankoopadvies
€395,- per ruimte

Design Plan 3D
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (3D) en aankoopadvies
€595,- per ruimte

PLAN EEN DESIGNDATE MET SYLVIA

Sylvia: ‘Als interieurstylist leer ik jou graag kennen. Leefgewoontes, woonwensen en behoeften zijn de leidraad voor een goed interieuradvies’