Sylvia

Interieurstyliste bij Lagerwerf Wonen in De Lier

‘Een interieur is pas compleet als het voelt als thuis, een plek waarin jij jezelf herkent en dat écht bij jouw past’

PLAN EEN DESIGNDATE MET SYLVIA

Over Sylvia

Sylvia is de interieurstyliste bij Lagerwerf wonen. Als interieurstylist vind ik het waardevol dat jij jezelf herkent in je eigen interieur. Om een interieuradvies te maken wat past bij jou, wil ik je graag leren kennen. Ik voeg mijn creativiteit toe aan jouw woonwensen en vertaal dit naar een passend interieur.

Heb jij een fijn huis, maar voelt het nog niet als thuis? Maak dan gerust een afspraak of kom langs in onze winkel in De Lier. Ik geef advies over kleur in je interieur en help je graag bij de juiste indeling van de woonkamer, keuken of slaapkamer.

 

VRAAG Sylvia OM ADVIES

Realisaties van Lagerwerf

  

Zin om je eigen ruimte te stylen?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET SYLVIA

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften.

PLAN EEN DESIGNDATE MET SYLVIA

Sylvia: ‘Als interieurstylist leer ik jou graag kennen. Leefgewoontes, woonwensen en behoeften zijn de leidraad voor een goed interieuradvies’

ONZE DESIGN SERVICES

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

(ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan

(ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

BOEK EEN DESIGN DATE MET SYLVIA