De mooiste raamdecoratie vind je bij Konijnendijk in Zuid-Beijerland

Konijnendijk is dé raamdecoratie- en interieurspeciaalzaak voor Zuid-Beijerland en omstreken (o.a. Spijkenisse, Goudswaard, Oud-/Nieuw-Beijerland).

bezoek de winkel

Vaak vinden mensen het lastig om te bepalen welk type raamdecoratie geschikt is voor hun interieur. Niet vreemd: er valt ook zoveel te kiezen. Bovendien is de inrichting erg bepalend, evenals de lichtinval. Bij Konijnendijk denken ze graag met je mee. Zo zijn de woonprofessionals van deze speciaalzaak in Zuid-Beijerland niet alleen professioneel op technisch vlak – ook als het op styling aankomt weten ze precies wat wel en niet werkt. Laat je inspireren door het rijke assortiment van Konijnendijk bij het vinden van jouw favoriete raamdecoratie.

Shutters bij Konijnendijk

bezoek de winkel

Deze innovatieve vorm van raamdecoratie is vervaardigd uit een lichte, maar uiterst stevige houtsoort: Basswood (Amerikaanse linde)
Shutters zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk, maar bovenal ontzettend mooi. Niet alleen door hun stijlvolle uiterlijk, maar ook door de manier waarop ze licht doorlaten.
De verstelbare lamellen, ook wel louvres genoemd, maken het regelen van de hoeveelheid lichtinval zeer gemakkelijk.
Deze louvres zijn in meerdere breedtes te verkrijgen.
Shutters kunnen ook vervaardigd worden voor ramen met speciale vormen.
Je maakt met dit product zeker een chic statement.

De shutters worden zorgvuldig door onze vakmensen ingemeten en vakkundig geplaatst, zodat u nog jaren plezier kunt beleven aan dit tijdloze duurzame product.

Een rolgordijn naar jouw smaak van Konijnendijk

Bezoek de winkel

Van het rolsysteem tot de stof – bij Konijnendijk in Zuid-Beijerland kun je zelf kiezen hoe je jouw nieuwe rolgordijnen eruit wilt laten zien. Zou je graag je keuken willen verduisteren door een bijzonder rolgordijn of is het de woonkamer die wel wat verduistering kan gebruiken? Bij Konijnendijk denken ze graag met je mee welk type rolgordijn geschikt is voor welke ruimte. Van de slaapkamer tot de studeerkamer – bij Konijnendijk vind je voor elke ruimte in huis een geschikt rolgordijn.

De mooiste vouwgordijnen van Konijnendijk

Bezoek de winkel

Complimenteer iedere ruimte in huis met één van de bijzondere vouwgordijnen van Konijnendijk. Kies voor donkergrijs voor een eigentijdse look en juist voor gebroken wit als je de traditionele uitstraling van de ruimte extra wilt benadrukken. Maar ook als het op de baleinen aankomt (het staafje in de vouw) kun je een hoop kiezen, net zoals de grootte van de vouw. Benieuwd welke keuzes er allemaal te maken zijn op het gebied van vouwgordijnen? De woonprofessionals van Konijnendijk begeleiden je graag in de zoektocht naar het mooiste product.

Raamdeluxe Vouwgordijnen

bezoek de winkel

Raamdeluxe is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken en leveren van kwalitatief hoogwaardige vouwgordijnen tegen een zeer scherpe prijs.
Zij bieden service en kwaliteit op hoog niveau en al de vouwgordijnen worden geleverd op maatwerk.
Raamdeluxe is verbonden aan Konijnendijk woontrends en kan daardoor gebruik maken van 30 jaar expertise, zodat er voor elk raam een passende oplossing gevonden kan worden.

Webshop

In de webshop www.raamdeluxe.nl vindt u een grote collectie van verschillende stoffen en kleuren met tevens de mogelijkheid om gratis kleurstalen op te vragen.
De m2 prijs bedraagt slechts € 99,-- (met een minimaal bedrag van € 150,--/product)
Voor deze zeer scherpe prijs vragen wij u wel de maten zelf op te meten en de producten zelf te plaatsen.
Dit zal zeker geen problemen opleveren, gezien er op de website www.raamdeluxe.nl een duidelijke instructievideo is geplaatst die stap voor stap verteld hoe het vouwgordijn kan worden ingemeten en geplaatst. 

De maatvoering van de vouwgordijnen varieert van minimaal 40 cm. tot de maximale breedte van 440 cm. en een maximale hoogte van 340 cm.

Eenvoudig in gebruik

De vouwgordijnen zijn ook makkelijk te reinigen.
Een inventief knoopsgat in de tunnel zorgt ervoor dat de horizontale baleinen eenvoudig zijn te verwijderen.
Tevens zijn de vouwgordijnen voorzien van een Child Safety systeem, waarbij het bedieningsmechanisme ontkoppelt bij hoge trekkracht.

Tot slot worden de door u bestelde producten netjes bij u thuis afgeleverd.

Raamdeluxe nodigt u van harte uit eens een kijkje op de site te nemen !

Duo-rolgordijnen in perfecte uitvoering van Konijnendijk

Bezoek de winkel

 

Een duo-rolgordijn is opgebouwd uit twee lagen stof. Dit maakt het extra makkelijk om op een flexibele manier het licht dat je huis binnenkomt te filteren. Wordt het een standaard maat? Of is jouw interieur gebaat bij maatwerk? Schakel de hulp van de stoffeerder in om erachter te komen wat van toepassing is op jouw interieur. Ook in kleuren, materialen en technische toepassingen kan de woonprofessional van Konijnendijk in Zuid-Beijerland veel voor je betekenen.

 

Heb jij het geluk dat je een woning met hoog plafond hebt? Benadruk de luxe uitstraling dat hiermee gepaard gaat door te kiezen voor verticale jaloezieën. Door te kiezen voor een exemplaar is het wit, benadruk je het ruime karakter van je huis, waar een exemplaar in donkere tint zorgt voor meer warmte. Neem een kijkje bij Konijnendijk om te kijken welk type raamdecoratie het beste past bij jouw interieur.

 

Vaak wordt een hor als een noodzakelijk goed gezien. Tegenwoordig vind je horren in stijlvol ontwerp. Geen enkele reden dus om jezelf niet in bescherming te nemen tegen irritante beestjes in de zomer. Bekijk het rijke assortiment horren bij Konijnendijk in Zuid-Beijerland.

 

Van aluminium tot hout – er valt een hoop te kiezen als het aankomt op materialen in de collectie horizontale jaloezieën van Konijnendijk. Maar ook in kleur, afwerking en maat valt er een hoop te kiezen, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer kunt zien. Bang dat je de verkeerde keuze maakt? Laat je dan in dit proces begeleiden door de professionals van Konijnendijk in Zuid-Beijerland. Hun jarenlange ervaring en expertise maakt dat ze precies weten wat wel en niet werkt in jouw interieur.

De hoogte in met de verticale jaloezieën van Konijnendijk

Bezoek de winkel

plisségordijnen bij Konijnendijk

Bezoek de winkel

 

De term ‘tijdloze elegantie’ is perfect toe te passen op de productcategorie plisségordijnen. Dit type raamdecoratie laat licht door en werkt verduisterend. Bij Konijnendijk vind je reguliere plisségordijnen, maar ook voor top down bottom up exemplaren vind je een hoop exemplaren om uit te kiezen. Stap binnen bij Konijnendijk en ontdek welk type plisségordijn het mooiste staat in jouw interieur.

Jouw favoriete paneelgordijn bij Konijnendijk in Zuid-Beijerland

Bezoek de winkel

 

Een van de grote trends in interieurland? Het paneelgordijn. Niet alleen is dit type gordijn bijzonder goed geschikt om je ramen mee te verduisteren, het kan ook goed worden gebruikt als room divider. Bij Konijnendijk vind je paneelgordijnen in alle soorten en maten. Kies voor een exemplaar in standaard uitvoering of ga voor een uitgesproken ontwerp - vind jouw favoriet bij Konijnendijk.

Konijnendijk – vind een geschikte hor

Bezoek de winkel