Anita

Interieurstyliste bij Konijnendijk

Anita: " ik Probeer altijd het totaalplaatje voor ogen te zien, zodat alle losse elementen uiteindelijk één mooi geheel vormen."

Plan een Design Date met Anita

Over Anita Konijnendijk

 Ik zit al 25 jaar in het vak en alhoewel mijn rol binnen het bedrijf steeds meer verplaatst is naar achter de schermen, haal ik nog heel veel voldoening uit het creëren van een mooi interieur voor klanten. Het maken van een interieurplan, compleet met een 3D visualisatie is zo ontzettend leuk om te doen, omdat een klant hiermee als het ware al een inkijkje krijgt in hun toekomstige thuis. Ik hou ervan om te werken met mooie natuurlijke materialen, die van zichzelf al een hele rijke uitstraling geven aan een interieur.

 

VRAAG ANITA OM INTERIEURADVIES

Projecten van Konijnendijk

Wil je meer uit je interieur halen?

PLAN DAN EEN DESIGN DATE MET ANITA

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. Voor deze services wordt een vast tarief per ruimte gehanteerd zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

Plan een Design Date met Anita

Anita: "De basis van een interieur moet voldoende ruimte overlaten voor een persoonlijke touch van zijn bewoners zodat het huis voelt als een thuis."

ONZE DESIGN SERVICES

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. (ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

Maak een afspraak met Anita