Marrit Boekhoudt

Interieurstyliste bij Jolanda Datema

"Een thuis begint bij jouw wensen. Dat is de basis van waaruit ik het advies start. Geen enkel advies is hetzelfde, dat zorgt voor een uniek en persoonlijk advies. Mijn doel is een functioneel interieur te creëren waar je je echt thuis voelt."

Boek een design date met Marrit

Over Marrit Boekhoudt

Als dochter van een tuin- en landschapsontwerper zat ik al vanaf jongs af aan aan de tekentafel. Hier ontstond mijn liefde voor het ontwerpen. Na een uitstapje op de hotelschool kwam ik er al snel achter dat de inrichting van de vele verschillende ruimtes in een hotel mij meer trokken dan het vak zelf. Dat was het teken om van koers te veranderen en weer terug te keren naar mijn echte passie.

Na het behalen van mijn diploma interieuradviseur aan de Creatieve Vakschool in Zwolle, het Cibap, besloot ik mij nog breder te ontwikkelen door verder te studeren aan de kunstacademie Minerva in Groningen. Begin 2021 ben ik afgestudeerd als ruimtelijk vormgever/interieurontwerper.

Direct na mijn afstuderen ben ik het team van Home Made By Jolanda Datema komen versterken, waar ik mag doen wat ik het allerliefste doe.

Door mijn studie weet ik precies hoe ik alle onderdelen in een interieur het beste kan combineren. Maar om hier een echt thuis van te maken zijn mijn liefde voor het vak, persoonlijke aandacht, enthousiasme, vrolijkheid en hands on mentaliteit de doorslaggevende factor. Hierdoor zorg ik ervoor dat een interieur niet aanvoelt als een ruimte met afzonderlijke onderdelen, maar een eenheid waar je je echt thuis voelt. Door te luisteren en mijn klant echt te zien, kan ik een advies samenstellen dat helemaal bij mijn klant past en kan ik dit thuisgevoel creëren.

VRAAG MARRIT OM INTERIEURADVIES

REALISATIES VAN Jolanda Datema

Op zoek naar een jouw interieur?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET MARRIT

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. Voor deze services wordt een vast tarief per ruimte gehanteerd zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

PLAN EEN DESIGN DATE MET MARRIT

ONZE DESIGN SERVICES

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. (ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is mijn missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

MAAK EEN AFSPRAAK MET MARRIT

Marrit:"Het is mijn insteek om eenheid in jouw interieur te mogen creëren. Als je ervoor open staat, met een twist. Ik zorg voor balans maar ben niet bang voor wat kleur in het interieur "