ANNA HAMSTRA

Interieurstyliste bij Jolanda Datema

"Samen met de klant maak ik een interieuradvies dat bestaat uit een kleuradvies, moodboard (sfeer/stijl), materiaaladvies en/of meubelvoorstel."

BOEK EEN DESIGN DATE MET ANNA

OVER ANNA

Het is een van mijn vroegste jeugdherinneringen: als klein meisje zit ik vol bewondering voor de handwerkkast van mijn moeder en haal het ene na het andere prachtige kant, knoopje en biesje tevoorschijn.  Hoe jong ik ook was, ik wíst dat deze liefde voor bijzondere materialen en details zou uitgroeien tot iets waarbij alles op zijn plaats zou vallen.

Na jarenlang in de modewereld werkzaam geweest te zijn, kriebelde het om iets te gaan doen met mijn ware passie.  Naast mijn baan volgde ik de opleiding Interieurstyling en sinds kort voel ik me bij Home Made By Jolanda Datema in Groningen helemaal op mijn plek!

Creëren, bedenken, méedenken en vooral luisteren zijn de woorden die passen bij mijn werk als interieurstyliste. Om er achter te komen wat bij jou past, wil ik je graag leren kennen. Als ik daar een beeld van heb en weet wat de behoeften zijn, kan ik helpen een interieur te creëren dat als gegoten zit. Of er nu veel beperkingen zijn of dat ik juist de vrije hand krijg, een klant met een tevreden glimlach op het gezicht is voor mij een teken dat ik goed geluisterd heb.

Om onze klanten te ontzorgen maken we een visualisatie van je interieurwensen én werken we met onze eigen vakspecialisten die desgewenst de uitvoering van je interieurproject voor hun rekening nemen.

VRAAG ANNA OM INTERIEUR ADVIES

REALISATIES VAN JOLANDA DATEMA

OP ZOEK NAAR JOUW INTERIEUR?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET ANNA

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. Voor deze services wordt een vast tarief per ruimte gehanteerd zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

PLAN EEN DESIGN DATE MET ANNA

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. (ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is mijn missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

MAAK EEN AFSPRAAK MET ANNA

Anna:"Een interieurstylist moet goed kunnen luisteren en observeren zodat er een passend persoonlijk advies gegeven kan worden."