Home Made By Jolanda Datema

JOLANDA DATEMA

Verlengde Hereweg 48-54
9722 AE Groningen
050 525 28 29
info@jolandadatema.nl
Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
Gesloten
CONTACT

Wij zijn er voor jou en voor je huis. Juist in deze roerige tijd. We zijn dus gewoon open. Vanzelfsprekend volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Lees meer over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen en over de mogelijkheden op afstand. Samen maken we er het beste van.

Over Jolanda Datema, Groningen

De specialist voor verf, behang en woningtextiel en vloeren bij Jolanda Datema vind je alles op het gebied van verf, behang, raamdecoratie, gordijnstoffen, shutters en tapijt. Wij zijn dè speciaalzaak voor onderhoud, aankleding en verfraaiing van je huis. Ons complete assortiment is met zorg samengesteld voor een optimaal resultaat. Weet je al wat je wilt? Dan hebben wij gegarandeerd de gewenste kleur of dessin in ons assortiment. Hulp nodig bij het kiezen? Kom dan naar onze winkel. Ga naar Jolanda Datema in Groningen. Vakkundige mensen staan voor je klaar met een passend en professioneel advies. Schildersbedrijf Wij verzorgen elke schildersklus en hebben ervaren vakmensen in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw buitenzonwering is voor ons geen enkel probleem. Een offerte aanvragen?

Nieuws in Groningen

Collectie producten in Groningen

TEAM JOLANDA DATEMA

Jolanda Datema
Eigenaar

Jolanda Datema


Jolanda Datema
Eigenaar

Jolanda Datema


Jolanda Datema - DE BESTE

Ben je op zoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap bij Jolanda Datema in Groningen binnen voor een scherpe aanbieding. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Jolanda Datema kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een goedkope prijs. En niet onbelangrijk: bij Jolanda Datema in Groningen ben je ook aan het juiste adres als het op advies aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan Jolanda Datema overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Jolanda Datema – COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij Jolanda Datema in Groningen. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Maar, als het even kan ook zo goedkoop mogelijk. Daarom kenmerken de collecties van Jolanda Datema zich door de beste kwaliteit én een zacht prijsje. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Jolanda Datema in Groningen kun je alle kanten op.

Jolanda Datema – SERVICE

Van het kopen van een nieuw bankstel en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Jolanda Datema in Groningen ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar vergelijken om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Jolanda Datema inschakelen als de beste.

Jolanda Datema – VAKSPECIALIST

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw buitenzonwering is voor ons geen enkel probleem. Bij Jolanda Datema weten ze precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in-betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, duo of rolgordijnen?