Home Made By Binnenkijker

Home Made By Binnenkijker

16 jaar geleden kochten Ingrid en Rob een kavel. Ze lieten een prachtig huis bouwen met het idee om deze snel weer te verkopen. Er kwamen 3 kinderen – Kim, Stan & Sem – en inmiddels wonen ze er nog steeds. Eén van de stylisten van Home Made By hielp het gezin en zorgde voor een prachtig, nieuw interieur. Wil jij ook advies van één van onze stylisten? 

 

LET'S DESIGN TOGETHER!

 

Home Made By Binnenkijker
Home Made By Binnenkijker

Hoe zijn jullie aan deze woning gekomen?

Ingrid: “16 jaar geleden werkte Rob als makelaar. Op een dag kwam hij thuis en vertelde hij dat hij ons had ingeschreven voor een kavel. In eerste instantie was ik niet zo enthousiast, maar met het idee om het huis voor een goede prijs weer te verkopen, heeft hij me toch overgehaald. We hebben de woning ‘verkoop-klaar’ ingericht, alles ruim opgezet en niet veel persoonlijke spullen toegevoegd. Toen werden de kinderen geboren en was de ruime woonkamer opeens weer erg fijn. De kinderen leerden lopen zonder dat we bang waren dat zij zich ergens aan stootten. We kregen ondertussen vele sociale contacten en ik begon steeds meer van de woning en de buurt te houden.”

Waarom hebben jullie de hulp van een stylist ingeschakeld?

Ingrid: “We hebben besloten om hier te blijven wonen en dat het tijd was voor een nieuw interieur. Ons huis moest echt een thuis gaan worden. Helaas kwamen Rob en ik er samen niet uit, want onze woonwensen lagen echt heel erg ver uit elkaar. Waar Rob juist de ruimtelijkheid van de woning wilde behouden, wilde ik juist meer gezelligheid creëren door een kamer en suite. Via-via kwamen we toen bij Woonstudio Boon terecht en zij hebben ons geadviseerd. Wij hadden dit zelf niet zo kunnen bedenken.”

Home Made By Binnenkijker
Home Made By Binnenkijker

Uit de Home Made By collectie

Voor deze Binnenkijker zijn onderstaande producten uit de Home Made By collectie gebruikt. Wil jij deze producten in jouw interieur? Kijk hier dan welke winkel er bij jou in de buurt zit.

ZOEK EEN WINKEL

Wanneer is een huis voor jullie een thuis?

Ingrid: “Ik denk wanneer iedereen in het gezin lekker op zijn gemak is. Zodat er voor iedereen een lekkere plek is om te zijn. In de huidige opstelling kom je nu binnen in de keuken. Hierdoor is de keukentafel echt een centrale plek geworden, dat vind ik zo gezellig. De basis heeft Home Made By neergezet en is ontzettend sterk. Nu is het aan ons om het verder te personaliseren met onze spulletjes en foto’s.”

Stylist aan het woord

"Toen Ingrid en Rob bij mij in de winkel kwamen, hadden zij al een ontwerp door een stylist laten maken. Dit ontwerp fungeerde als de basis, maar voelde toch nog niet helemaal als thuis. Wij zijn hier gezamenlijk verder gaan bouwen. Ingrid en Rob werden het niet eens over de indeling van de ruimte. Ik heb toen voorgesteld om een zwarte, stalen pui te plaatsen. Dit werd het vertrekpunt voor de rest van de inrichting. Ik heb gekozen voor stoere, donkere materialen in combinatie met zachte pastelkleuren. De grote meubels maken een statement in de grote ruimte, waarbij het karpet zorgt voor verbinding."

BEGIN VANDAAG NOG

Wil jij net als Ingrid & Rob hulp bij het creëren van een mooi en persoonlijk thuis? Het is onze passie om dit samen met jou te ontdekken. Wij bieden een persoonlijk interieuradvies, een op kleur & stijl geselecteerde collectie én realisatie door onze vak- specialisten. Je begint met het maken van een afspraak met één van onze stylisten bij jou thuis of in de winkel.

MEER OVER DESIGN DATE

 

LET'S DESIGN TOGETHER!