Home Made By Binnenkijker

Tijdens hun huwelijksreis op Sardinië kochten Gersom & Mirna een beeld van een stier gemaakt van oude koeienbellen. Voor hen was dit een belangrijk vertrekpunt voor de inrichting van hun nieuwe huis. Nadat de Interior Designer tijdens een Design Date de wensen en behoeften van Gersom en Mirna in kaart had gebracht, maakte zij een moodboard en een 2D-plattegrond.

 

LET'S DESIGN TOGETHER!

 

Keuzestress

Mirna: “Wij wilden graag op een plek wonen waar we het plattelandsgevoel zouden ervaren, zonder afgezonderd te zijn van het alledaagse leven. Die plek hebben we gevonden. Vanuit ons huis kijk je uit op een oude boerderij en de Zaanse polder, tegelijkertijd zit je met 10 minuten lopen in het centrum van Zaandam. De bouwstijl, nieuwbouw met een ouderwetse Zaanse touch, en de enorme tuin maken het ons droomhuis.


"Als je zoveel keuzes moet maken voor je nieuwe huis, overzie je het soms niet meer. Hulp van een professional is dan erg welkom. We waren dan ook blij dat we in aanraking kwamen met Home Made By. De vrijblijvende Design Date met de Interior Designer beviel ons erg goed."

Home Made By Binnenkijker Gersom Mirna slaapkamer
Home Made By Binnenkijker Gersom Mirna beeld stier stylist

Samenwerking met Interior Designer

Mirna “Tijdens onze huwelijksreis zagen we in ons hotel een beeld van een stier gemaakt van oude koeienbellen. Het bleek het werk te zijn van een lokale kunstenaar. We hebben als aandenken aan onze reis zo’n beeld besteld in een warme roestkleur. Dit was, samen met de wens voor een gietvloer, het vertrekpunt voor het ontwerp van de woon- en slaapkamer.”

“De Interior Designer heeft ons geholpen met de tekeningen en het uitzoeken van de materialen, kleuren en het bepalen van de sfeer. Door middel van gesprekken en voorbeelden die wij hebben laten zien, maakte de Interior Designer een voorstel dat we beiden meteen helemaal te gek vonden. Onderdeel van het advies is een overzicht van producten. Heel handig als je niet zoveel tijd hebt om ieder weekend alle winkels af te gaan. Alles is online te bestellen.”

“De slaapkamer van onze zoon is gebaseerd op zijn geboortekaartje. We vonden het ontwerp en de kleuren zo mooi dat we samen met de Interior Designer besloten dit als inspiratie voor zijn slaapkamer te gebruiken. Dat maakt het eindresultaat heel persoonlijk.”

 

Home Made By Binnenkijker Gersom Mirna woonkamer
Home Made By Binnenkijker Gersom Mirna gezinsfoto

Eindresultaat

Mirna: "Het leuke van de samenwerking met de Interior Designer is dat we nu dingen in huis hebben die we echt niet zelf hadden kunnen bedenken. Bijvoorbeeld de lampen boven het bed in onze slaapkamer en de zwarte plinten door het hele huis. Het geeft net dat beetje extra. Het eindresultaat is mooier dan dat we ons hadden kunnen voorstellen.

Home Made By Binnenkijker Gersom Mirna kinderkamer
Home Made By Binnenkijker Gersom Mirna babykamer

Een warm thuis

Voor Gersom en Mirna is een huis een thuis wanneer het rust uitstraalt en mensen graag over de vloer komen. Nu ze een baby hebben, zijn ze meer gebonden aan huis en juist daarom wilden ze een gezellig thuis creëren. Dankzij de hulp van de Interior Designer hebben ze een plek gecreëerd waar ze de hectiek van alledag achter zich kunnen laten en waar ze vrienden en familie gastvrij kunnen ontvangen.

Uit de Home Made By collectie

Voor deze Binnenkijker zijn onderstaande producten uit de Home Made By collectie gebruikt. Wil jij deze producten in jouw interieur? Kijk hier dan welke winkel er bij jou in de buurt zit.

ZOEK EEN WINKEL

BEGIN VANDAAG NOG

Wil jij net als Gersom & Mirna hulp bij het creëren van een mooi en persoonlijk thuis? Het is onze passie om dit samen met jou te ontdekken. Wij bieden een persoonlijk interieuradvies, een op kleur & stijl geselecteerde collectie én realisatie door onze vak- specialisten. Je begint met het maken van een afspraak met één van onze stylisten bij jou thuis of in de winkel.

MEER OVER DESIGN DATE

LET'S DESIGN TOGETHER!