Home Made By Huls kleur en interieur

HULS KLEUR EN INTERIEUR

Aanslagsweg 20
7622 LD Borne
074 250 20 05
info@hulskleureninterieur.nl
Maandag
08:30 - 18:00
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 18:00
Zaterdag
08:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

I.v.m. de verplichte lockdown hebben we onze openingstijden aangepast. Van 28 december 2020 t/m 19 januari 2021 zijn wij geopend van 9:00 uur t/m 13:00 uur. Let op! Alleen bestellingen die geplaatst zijn via de telefoon of via ons mailadres info@hulskleureninterieur.nl kunnen wij voor u klaar maken. Denkt u ook aan de extra benodigdheden.

Bestel je producten eenvoudig en snel in onze webshop en kom ze veilig bij onze winkel afhalen.

Het is onze missie om mensen te helpen een fijn en persoonlijk thuis te maken. Dat blijven we gewoon doen, vooral nu. Wij zijn door de lockdown bijzonder gemotiveerd om het aankleden, inrichten of onderhouden van jouw thuis nog leuker en gemakkelijker voor je te maken. Uiteraard doen we dit zo veilig mogelijk en gelden er extra voorzorgsmaatregelen want de gezondheid van onze klanten en medewerkers is onze hoogste prioriteit. Neem contact met ons zodat we kunnen bespreken wat er nog wel kan.

Ophaal en bezorgservice:

Wij bieden onze producten aan op afhaal of bezorging. Indien er enig advies gewenst is, kan dat telefonisch. Gelieve de bestelling per mail te plaatsen, met daarbij vermelding van het telefoonnummer. Wij bekijken dan wanneer wij de gewenste producten kunnen hebben klaarstaan. Wij bellen jou voor het maken van een afhaalafspraak. Elke klant wordt op een bepaald tijdstip ingedeeld, waardoor er nooit meer dan 1 klant in de winkel aanwezig is om de goederen op te halen. Kom dus ook alleen naar de winkel! Eventueel bezorgen wij de goederen aan de voordeur in onze regio.

Stoffeerders en monteurs:

Onze stoffeerders en monteurs blijven hun werkzaamheden op locatie uitvoeren, met een maximum van 2 personen per klusadres. Ook zal de styliste haar adviezen aan huis blijven geven en uitwerken. Uiteraard alles in overleg met de klant en volgens alle richtlijnen van het RIVM.

Over Huls, Borne

Welkom op de website van Huls Kleur en Interieur

HULS is al decennia lang een begrip in Borne. Wij zijn het adres voor alles op het gebied van verf, behang, raamdecoratie, gordijnen en vloeren.

Wij bij HULS vinden dat waar je woont zo veel meer moet zijn dan een huis. Ons complete assortiment is met zorg samengesteld geheel naar het concept van Home Made By.

Weet je al wat je wilt? Dan hebben wij gegarandeerd de gewenste kleur of dessin in ons assortiment.

Hulp nodig bij het kiezen? Wij adviseren je graag met een passend en deskundig advies. Bij ons in de winkel of bij je thuis.

Wij zijn sterdealer van Pure & Original krijtverf en Pure & Original kalkverf.

Nieuwsgierig wat de professionele stylisten, schilders en stoffeerders van HULS voor jou kunnen betekenen? Dat kunnen wij niet vertellen, dat moet je beleven.

Graag tot ziens bij HULS Kleur en Interieur!

Nieuws in Borne

Collectie producten in Borne

Diensten van Huls

TEAM HULS KLEUR EN INTERIEUR

Marc Eenkhoorn
stoffeerder

Marc Eenkhoorn


Marc Eenkhoorn
stoffeerder

Marc Eenkhoorn


Huls - KLEUR EN INTERIEUR

Ben je op zoek naar een nieuw tapijt, een pvc-vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken?

Stap bij Huls in Borne binnen en laat je verrassen. Bij Huls ben je aan het juiste adres als het op inspiratie en advies aankomt. Wij geven kleur en interieuradviezen in de winkel maar ook bij jou thuis. Bij Huls kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken en professioneel laten monteren of installeren voor een eerlijke prijs. Het opmeten kun je ook aan Huls overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Huls – ONZE COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vind het bij Huls in Borne. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Als het even kan ook binnen je budget. Daarom kenmerken de collecties van Huls zich door de beste kwaliteit en tegen een eerlijke prijs. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Wij combineren functionaliteit met sfeer.

Huls – ONZE SERVICE

Van het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie tot het confectioneren van je nieuwe gordijnen op maat – er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud!

Gelukkig kun je bij Huls terecht voor een persoonlijk advies. Of het nu gaat om een compleet nieuw interieur of kleine aanpassingen met grote veranderingen, wij helpen je graag je huis mooier te maken dan je zelf had kunnen bedenken.

Huls – VAKSPECIALIST

Wij hebben absolute vakmensen en stylistes in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren zijn wij sterk in het bedenken van oplossingen. Het leggen van PVC-vloeren en montage van raamdecoratie etc. gebeurt door ervaren stoffeerders en monteurs! Dat biedt zekerheid voor de kwaliteit van het uiteindelijke eindresultaat. Je wordt volledig ontzorgd

Huls – ONZE SPECIALITEIT

De kracht van HULS is het uitgebreide assortiment, de hartelijke ontvangst, de ongedwongen sfeer, het professionele advies en de service. Ook na de aankoop! Ons team van verkoopmedewerkers weet er altijd weer iets moois van te maken.