Yvonne Wessels

Interieurstylist bij Huls Kleur en interieur in Borne

“Een mooi en persoonlijk thuis, daar wordt iedereen gelukkig van. Het is mijn passie om dit samen met jou te ontdekken”

PLAN EEN DESIGNDATE MET Yvonne

Over Yvonne Wessels

Yvonne begrijpt als geen ander dat het creëren van een mooi interieur een persoonlijk proces is. Daarom voelt ze niet alleen feilloos aan wat de huidige trends binnen de branche zijn, maar ook waar haar klanten behoefte aan hebben.

 

VRAAG Yvonne OM INTERIEURADVIES

Projecten van Huls Kleur en Interieur

Zin om je eigen ruimte te stylen?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET YVONNE

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. Voor deze services wordt een vast tarief per ruimte gehanteerd zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

 

PLAN EEN DESIGNDATE MET Yvonne

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. (ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is mijn missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

Plan een afspraak met Yvonne

Yvonne: "Iedere klant is uniek en heeft eigen wensen. Dit maakt elk advies weer een nieuwe uitdaging"