Saskia vreeman makelaar

Huls Kleur en Interieur werkt samen met Saskia Vreeman Makelaar4You in Borne.

Saskia is een gecertificeerd makelaar en aangesloten bij de NVM. Dat houdt in dat er belangrijke kwaliteitseisen gesteld worden aan de kennis en de handelswijze van de makelaar. Saskia is een professional met ruim 25 jaar ervaring in de makelaardij, beëdigd als makelaar/taxateur door de Rechtbank Almelo in 1996 en staat 6 dagen per week tot je dienst!

Met meer dan 25 jaar ervaring - kind aan huis in de woningmarkt in de regio Twente heeft Saskia een groot relatienetwerk, waar veel klanten al hun voordeel mee hebben gedaan. Voor aankoop, verkoop en taxatie van uw huis.

saskia vreeman makelaar

Of je nu een huis koopt of verkoopt, Saskia Vreeman is op beide terreinen Duidelijk Thuis. Een huis kopen is een leuke en spannende gebeurtenis, maar er komt meer bij kijken, dan waar je bij stil staat. Je kunt bij Saskia terecht met al je vragen. Of dit nu gaat om bouwkundige of juridische vragen, financiën of misschien wil je eens even klankborden.

Je bent welkom aan de Aanslagsweg 22, waar Saskia op zaterdags van 11.00 tot 13.00 uur een vrije inloop heeft, een gratis spreekuur voor al je vragen. Saskia levert maatwerk, zowel op gebied van begeleiding bij verkoop als aankoop van een woning en biedt gunstige pakketprijzen aan.