Teamwork makes the dream work

GESPECIALISEERD IN KLEUR EN INTERIEUR

Han, Yvonne, Agnes en Dyane zijn vakspecialisten die samen HULS Kleur en Interieur tot een unieke plek maken. Samen hebben we één missie: elke klant helpen bij het creëren van het interieur van zijn of haar dromen.

Wij, Han en Yvonne, zijn de eigenaren van HULS Kleur en Interieur.
Samen zijn wij verantwoordelijk voor de verkoop, kleur- en interieuradviezen en de prachtige collecties in de winkel. Han komt persoonlijk thuis opmeten en geeft advies aan huis.

De woonstylisten Yvonne, Agnes en Dyane hebben een schat aan kennis en ervaring waarmee ze jouw huis een metamorfose kunnen geven. Of het nu gaat om een compleet nieuw interieur of kleine aanpassingen met grote veranderingen, wij maken naar jouw smaak een plan op maat. Mooier dan je zelf had kunnen bedenken.

Als kers op de taart komen Rob en Marthijs bij je thuis om je huis om te toveren in de door jou uitgezochte stijl. Het monteren van raamdecoratie en gordijnen kun je zonder twijfel aan deze vakspecialisten overlaten.

Achter de schermen wordt dit team vakkundig bijgestaan door absolute vakmensen als het gaat om de realisatie van je wensen.