Herooooo

Hoekman in Raalte – dé verfspecialist

Hoekman is dé verf- en interieurspeciaalzaak voor Raalte en omstreken (o.a. Haarle, Lemelerveld, Laag Zuthem en Broekland).

Vind jouw verf bij Hoekman

Kleur is hartstikke bepalend voor de sfeer in huis. Daar zijn de woonspecialisten van Hoekman in Raalte het allemaal over eens. Waar een uitgesproken, diepe kleur een gevoel van warmte oproept, zijn het de lichte, zachte kleuren die we associëren met een fris interieur. Niet voor niks dat het hartstikke fijn kan zijn om het kleurenpalet in huis ieder seizoen te voorzien van een kleine transformatie. Bij Hoekman vind je de meest uiteenlopende verven in de meest inspirerende kleuren, zodat jouw interieur elk seizoen een bijpassende sfeer ademt.

Home Made By Hoekman verf: een collectie van topkwaliteit

Geef je interieur een inspirerende uitstraling met de verf van Hoekman

PLAN EEN DESIGN DATE

 

Door middel van kleuren kun je je interieur voorzien van een eigentijdse en persoonlijke stijl. En met de verfcollectie van Hoekman weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Ben je op zoek naar een lakverf, een muurverf of juist een krijtverf? De specialisten van Hoekman kunnen je alles vertellen over de verfcollectie van Home Made By.

Sigma verf bij Hoekman

Kom erachter waarom Sigma favoriet is van de professionele schilder.

PLAN EEN DESIGN DATE

 

Bij Sigma kennen ze de schilderswereld door en door. Kennis en ervaring vormen de basis van de kwaliteit van de verven van Sigma. Ook bij Hoekman werken ze graag met de verf van deze topkwaliteit. Je vindt dan ook een uitgebreid assortiment van de Sigma producten in deze speciaalzaak in Raalte. Ben je op zoek naar een primer? Of een kwalitatief hoogstaande gloss? Bij Sigma hebben ze zich verdiept in de wereld van de schilder. Het resultaat? Een serie kwalitatief hoogstaande producten waar ook de schilders van Hoekman graag mee werken. Stap binnen bij Hoekman en maak kennis met dit A-merk.

Topkwaliteit van Boonstoppel bij Hoekman

PLAN EEN DESIGN DATE

 

Bij Hoekman zijn ze altijd op de hoogte van de laatste trends. Zowel op het gebied van kleur als op technisch vlak. Ook het merk Boonstoppel weet precies wat er speelt op het gebied van verf. Niet alleen vind je hier de mooiste kleuren, ook als het aankomt op verfkwaliteit is Boonstoppel vooruitstrevend. Je kunt er dus zeker van zijn dat elk product ervoor zorgt dat je zo lang mogelijk van een nieuwe kleur kunt genieten. Kies jij ook graag voor kwaliteit? Maak bij Hoekman in Raalte kennis met de prachtige producten van Boonstoppel. Leuk om te weten: de producten van Boonstoppel kan de schilder van Hoekman voor je laten mengen in iedere gewenste kleur.

CONTACT
Hoekman De Woonprofessionals
Munstersestraat 4
8102 CB Raalte
0572 351 575
verkoop@hoekman-woonprofessionals.nl
OPENINGSTIJDEN
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 21:00*
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Op de vrijdagen vanaf 16:00 uur alleen op afspraak zodat we je alle aandacht kunnen geven.

Ontvang onze e-mail nieuwsbrief

Ja, ik schrijf me in voor de twee-wekelijkse nieuwsbrief met de laatste trends en inspiratie