Herooooo

Hoekman, Raalte: dé specialist in raamdecoratie

Hoekman is dé raamdecoratie- en interieurspeciaalzaak voor Raalte en omstreken (o.a. Haarle, Lemelerveld, Laag Zuthem en Broekland).

Raamdecoratie

Met prachtige raamdecoratie kun je gemakkelijk je interieur liften. Ook bij Hoekman in Raalte weten we wat de kracht van raamdecoratie kan zijn. Daarom hebben we bij Hoekman dan ook een bijzonder groot assortiment raamdecoratie. De mooiste rolgordijnen, vouwgordijnen, horizontale jaloezieën, verticale jaloezieën, plisségordijnen en paneelgordijnen vind je bij Hoekman in Raalte. Stap binnen in de stijlvolle wereld van de raamdecoratie en kom erachter welk type het beste bij jou past. 

Hoekman: rolgordijnen in alle soorten en maten

PLAN EEN DESIGN DATE

ROLGORDIJNEN

Van modern tot rustiek – de rolgordijnen van Hoekman komen in allerlei verschillende stijlen. Maar ook als het op de technische specificaties aankomt, valt er veel te kiezen. Zo zijn er rolgordijnen met een geavanceerd besturingssysteem en vind je bij Hoekman zelfs rolgordijnen die in staat zijn om vervuilde lucht te absorberen, zodat jij thuis alleen maar schone lucht inademt. Benieuwd naar alle mogelijkheden op het gebied van stijl en techniek? Neem een kijkje bij Hoekman in Raalte en laat je informeren door de professionals van dit exclusieve merk.

De vouwgordijnen van Hoekman in Raalte

PLAN EEN DESIGN DATE

VOUWGORDIJN

Bij Hoekman in Raalte zijn we op de hoogte van de laatste trends op het gebied van raamdecoratie. De trend van nu? Vouwgordijnen. Dit type raamdecoratie kan bij Hoekman worden geleverd in de uitvoering die het beste bij jou past. Denk aan vouwgordijnen met bijzondere ringen, een stijlvolle roede, decoratieve kralen, natuurlijke schelpen of zelfs Swarovski-kristallen. Met de vouwgordijnen van Hoekman kun je alle kanten op. Kies jij voor een luxe exemplaar of zoek je een vouwgordijn in natuurlijke uitstraling?

Duo-rolgordijnen van Hoekman in Raalte

PLAN EEN DESIGN DATE

DUO-ROLGORDIJN

Wil je zelf beslissen hoeveel licht er bij jou binnenkomt? Maar hecht je tegelijkertijd ook aan stijl? Dan passen de duo-rolgordijnen van Hoekman waarschijnlijk perfect in jouw interieur. Dit type raamdecoratie bestaat uit twee horizontale banen, waarvan één transparant is en de ander niet-transparant. Neem een kijkje bij Hoekman in Raalte en laat je inspireren door alle bijzondere modellen duo-rolgordijnen van dit merk.

 

Hoekman – vind je verticale jaloezie die bij je past

PLAN EEN DESIGN DATE

VERTICALE JALOEZIE

Kan jouw interieur wel een transformatie gebruiken? Met een verticale jaloezie van Hoekman maak je gemakkelijk een statement in je interieur. Verticale jaloezieën zijn namelijk in staat om de hoogte van je interieur te benadrukken en de ruimte op deze manier van een luxe uitstraling te voorzien. Kies jij graag voor luxe? Laat je dan informeren door de woonexperts van Hoekman in Raalte.

 

Horizontale jaloezieën van Hoekman Raalte

PLAN EEN DESIGN DATE

HORIZONTALE JALOEZIE

De horizontale jaloezie wordt gezien als de klassieker binnen de raamdecoratie. Ook bij Hoekman zijn we dol op de horizontale jaloezie, waarmee je licht kunt reguleren en altijd verzekerd bent van privacy in je eigen huis. Van klassieke jaloezieën tot jaloezieën in een bijzonder moderne uitvoering – bij Hoekman in Raalte snappen we als geen ander dat ieder type woning gebaat is bij een ander soort jaloezie. Daarom vind je bij Hoekman horizontale jaloezieën in de meest uiteenlopende varianten. Wordt het een houten jaloezie of kies jij toch liever voor aluminium?

Plisségordijnen bij Hoekman

PLAN EEN DESIGN DATE

Hecht jij veel waarde aan je privacy? Maar wil je er tegelijkertijd voor zorgen dat er genoeg daglicht binnenkomt? Dan bieden de plisségordijnen van Hoekman uitkomst. Laat je verwonderen door het brede assortiment aan kleuren, materialen en details die kenmerkend zijn voor de collectie van Hoekman. Wil je er zeker van zijn dat jouw plisségordijn straks ook echt mooi hangt? Ook daarvoor kun je terecht bij de professional van Hoekman in Raalte.

Ode aan de paneelgordijnen van Hoekman

PLAN EEN DESIGN DATE

Misschien wel het meest geschikte type raamdecoratie om een moderne stijl mee te onderscheiden: het paneelgordijn. Niet voor niks dat we bij Hoekman een uitgebreid assortiment hebben aan paneelgordijnen. Ben je niet op zoek naar raamdecoratie, maar naar een hulpmiddel dat kan dienen als scheidingswand? De paneelgordijnen van Hoekman worden ook gebruikt als scheidingswand.

Hoekman Horren – voor een betere nachtrust

BEZOEK DE WINKEL

HORREN

Wil jij ook in de zomer je deuren en ramen wagenwijd open kunnen doen, zonder dat je bang hoeft te zijn voor muggen en andere insecten? Dan bieden de horren van Hoekman in Raalte uitkomt. Niet alleen komen we in alle kleuren, vormen en maten – we zorgen ervoor dat jouw woning vrij blijft van beestjes. Neem een kijkje bij Hoekman en laat je door de specialisten in deze winkel in Raalte informeren over alle mogelijkheden rondom het plaatsen van een hor.

nu ook roll ups van geweven hout bij Hoekman

CONTACT
Hoekman De Woonprofessionals
Munstersestraat 4
8102 CB Raalte
0572 351 575
verkoop@hoekman-woonprofessionals.nl
OPENINGSTIJDEN
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 21:00*
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Op de vrijdagen vanaf 16:00 uur alleen op afspraak zodat we je alle aandacht kunnen geven.

Ontvang onze e-mail nieuwsbrief

Ja, ik schrijf me in voor de twee-wekelijkse nieuwsbrief met de laatste trends en inspiratie