DRAAIJER SCHILDERWERKEN

Top kwaliteit schilderwerken door professioneel en erkend bedrijf

Onze goede naam hangt samen met het vakmanschap van onze schilders. Daarbij is persoonlijkheid ons sleutelwoord. Wij geven u advies op maat, nadat we samen met u hebben bekeken wat de werkzaamheden zijn.

Of het nu een woning, kantoor of monumentaal pand betreft, Draaijer schilderwerken is als geen ander in staat om al uw schilderwerken op een professionele wijze uit te voeren. Dit kan zowel eenmalig, projectmatig of planmatig.

Bezoek de winkel

SCHILDERWERKEN BINNEN

Naast bescherming speelt de verfraaiing een belangrijke rol bij binnenschilderwerken. Soms nog meer dan bij buitenschilderwerken. Kleur en esthetisch aanzien kunnen de woonsfeer aanzienlijk verhogen en bijdragen aan een beter en prettiger woon- en/of werkklimaat. U kunt bij ons in de winkel een impressie krijgen van alle kleuren en de verschillende soorten producten die beschikbaar zijn.

BUITENSCHILDERWERK

Bij buitenschilderwerken is het gebruik van de juiste materialen en de toepassing een enorm belangrijk aspect gezien de weersinvloeden waaraan schilderwerken in het Nederlandse klimaat worden blootgesteld. Om uw woning optimaal te beschermen tegen alle weersinvloeden maken wij gebruik van de beste materialen en technieken. Zo houden wij uw woning, bedrijfspand of monumentale vastgoed in optimale conditie.