DRAAIJER
Goede verf bij de vakman van Draaijer

Goede verf bij de vakman van Draaijer

Bezoek de winkel


Onze verfspecialisten geven persoonlijk advies op maat.

Voor een goed eindresultaat kies je de beste verf van: Sigma, Sikkens, Boonstoppel, dimago® of Histor.

Wil je beginnen met een verfklus?
Kies dan voor professionele verf. Dan ben je zeker van het mooiste resultaat. Je besteed veel tijd aan het schilderen en verven, dus breng jezelf niet in verleiding door alleen de prijs. Voor elk soort schilderklus is er bijpassende verf. Wij helpen je daarbij. Goedkope verf heeft in veel gevallen niet het gewenste resultaat. Door iets meer te investeren in de verf en een goed advies van ons, zorgen we samen voor een goed eindresultaat.

Met mengverf kunnen we bijna elke kleur mengen

Vind je niet de kleur die je zoekt bij de kant-en-klare verven? Kijk wat er allemaal mogelijk is met mengverf. Draaijer biedt een groot assortiment mengverven. Veel kleuren mengverf in hoogglans, zijdeglans, matte verf, latex, structuur- en muurverven voor zowel binnen als buiten.

Verf van Home Made By bij Draaijer

Verfkwaliteit om trots op te zijn

Bezoek de winkel

 

De passie voor verf heeft de specialisten van Home Made By ertoe aangezet om een eigen verflabel op de markt te brengen. De Home Made By verf van Draaijer voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Welke verfsoort jij het beste kunt gebruiken voor de klus? Welke kleur het beste past in je interieur? En wie je het beste kunt inschakelen om ervoor te zorgen dat het schilderwerk er perfect uit komt te zien? Ook daarvoor kun je het beste advies inwinnen van de woonspecialisten van Draaijer. 


De Sigma collectie bij Draaijer

Kies voor kleur én kwaliteit

Bezoek de winkel

 

Wanneer zijn de muren van jouw interieur voor het laatst geschilderd? En de buitenkant van je huis? Het schilderwerk is een essentieel onderdeel binnen het onderhoud van je interieur. Volgens de woonspecialisten van Draaijer is het extra handig om te kiezen voor topkwaliteit verf voor de grote schilderklussen. Dat voorkomt immers dat je op korte termijn weer iemand moet inschakelen. Benieuwd welke verfsoorten van Sigma de woonspecialisten van Draaijer aanraden? En welke aanvullende materialen volgens de experts van Draaijer essentieel zijn bij het klaren van de klus? Loop binnen in de speciaalzaak in Twello of Heerde en laat je informeren.

Boonstoppel in de aandacht bij Draaijer

Ontwikkeld voor de schilder 


Bezoek de winkel

 

Al jarenlang is Boonstoppel een begrip binnen de interieurwereld. Voor het ontwikkelen van hun superieure verven hebben de ontwikkelaars van Boonstoppel zich laten inspireren door de professionele schilder. Deze vakman weet namelijk als geen ander hoe je een perfect resultaat creëert. Maar niet alleen op het gebied van kleur en kwaliteit streeft Boonstoppel naar het beste – ook is het voor dit bedrijf van belang dat de natuur bij het maken van de verven zo min mogelijk wordt belast. Benieuwd welke trendkleuren van Boonstoppel je allemaal vindt bij Draaijer? En welke tint het beste past in je eigen woning? De specialisten van Draaijer helpen je graag met het beantwoorden van al je vragen.

$imageAltTag

afspraak maken

Berry Draaijer
Berry Draaijer

Wil je meer informatie of heb je vragen over verf? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Maak een afspraak