Home Made By Draaijer Verf & Wand

DRAAIJER VERF & WAND

Bonenburgerlaan 27
8181 HB Heerde
0578 69 15 43
heerde@draaijerdewoonprofessionals.nl
Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten
CONTACT

Wij zijn er voor jou en voor je huis. Juist in deze roerige tijd. We zijn dus gewoon open. Vanzelfsprekend volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Lees meer over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen en over de mogelijkheden op afstand. Samen maken we er het beste van.

Over Draaijer, Heerde

Specialist in beglazing, binnen- en buitenschilderwerk.

Wij verzorgen uw schilderwerk binnen- en buiten, kunnen u begeleiden in de meerjarenplanning en geven kleur- en stijladviezen voor uw in- en exterieur. Goed uitgevoerd schilderwerk zorgt voor een mooie uitstraling van uw woning of bedrijfspand en voorkomt onverwachte onderhoudskosten in de toekomst. Bent u op zoek naar een betrouwbaar schildersbedrijf met uitsluitend vakmensen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Diensten van Draaijer

Collectie producten in Heerde

Welkom bij Draaijer

TEAM DRAAIJER VERF & WAND

Dennis Draaijer
Adviseur, Eigenaar

Dennis Draaijer


Dennis Draaijer
Adviseur, Eigenaar

Dennis Draaijer


Draaijer - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap Draaijer in Heerde binnen voor een scherpe aanbieding. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Draaijer kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een goedkope prijs. En niet onbelangrijk: bij Draaijer in in Heerde ben je ook aan het juiste adres als het op advies aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan Draaijer overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Draaijer – ONZE COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij Draaijer in Heerde. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Maar, als het even kan ook zo goedkoop mogelijk. Daarom kenmerken de collecties van Draaijer zich door de beste kwaliteit én een zacht prijsje. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Draaijer kun je alle kanten op.

Draaijer – ONZE SERVICE

Van het kopen van een nieuw bankstel en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Draaijer in Heerde ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar vergelijken om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Draaijer inschakelen als de beste.

Draaijer – VAKSPECIALIST

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw buitenzonwering is voor ons geen enkel probleem. Bij Draaijer weten ze precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, duo of rolgordijnen?