Dorien

Styliste & eigenaar bij Dorien de Woonprofessionals

'Met een zeer open houding luister ik naar je woonwensen. Ik leef met je mee in je droom en vertaal deze vervolgens in een compleet interieurconcept. Ik zoek naar de juiste belevingsgevoel die bij de woning en bewoner(s) past.'

PLAN EEN DESIGN DATE MET DORIEN

Over Dorien

Als interieurstylist heb ik een groot inbeeldingsvermogen en weet ik hoe ik met kleuren en materialen om moet gaan in een ruimte. Ik durf te combineren en verrassend out of the box te denken. Ik breng vooral karakter en persoonlijkheid in je interieur. Voor elke ruimte voorzie ik je graag van kleur- en stijladvies. Van het stijlen van een toiletruimte tot het compleet inrichten van je woning, er is geen interieurproject te klein of te groot. Dus denk je dat je interieurinrichting wat meer karakter kan gebruiken? Dan help ik je graag bij het vinden van de juiste ingrediënten en combinaties om van jouw huis een thuis te maken.

 

VRAAG Dorien OM ADVIES

Realisaties van Dorien De Woonprofessionals

  

Zin om je eigen ruimte te stylen?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET DORIEN

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften.

Design Advies 
Persoonlijk adviesgesprek en aankoopadvies
€95,- per ruimte

Design Plan
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (2D) en aankoopadvies
€395,- per ruimte

Design Plan 3D
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (3D) en aankoopadvies
€595,- per ruimte

Boek een design date MET Dorien

Dorien:'Vertrouw me je woonwensen toe, dan weet ik wel wat ik met de ruimte moet doen.'