van slaapkamer naar chillroom


De functie van deze ruimte werd veranderd, dus tijd voor een nieuwe look!


 

Van slaapkamer naar chillroom

De functie van deze ruimte werd veranderd, dus tijd voor een nieuwe look!
Van een slaapkamer naar een chillroom voor 2 tienermeiden.
Het doel: een gezellige ruimte creëren, waarnaast chillen met vrienden en tv kijken, er ook rustig huiswerk gemaakt moet kunnen worden.

De vloer bleef een vast gegeven maar de muren en overgordijnen mochten veranderen.
De tieners zijn allebei fan van cactussen dus de digitale print van de oude muur met cactussen erop was snel uitgezocht.
Op de andere muren hebben we gekozen voor een behangcombinatie in een rustige kleur groen met een zwart/wit stip om het wat sprekender te maken. Geplakt als een hoge lambrisering.
Om de ruimte iets meer een vintage look te geven hebben we tussen de overgang van beide behangen gekozen voor een houten lat. Deze lat is iets warmer van kleur gemaakt met een wasvernis.
Ook de kast heeft daarom een mooie diepe kleur groen gekregen.
Past mooi bij de rest maar is toch net even anders!

Ook op zoek naar een inrichting die past bij jou manier van wonen?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Kom gerust eens langs om ideeën op te doen of voor een advies op maat.