Fleur

Interieurstylist bij Boullart Interieur in Valkenswaard

"Elke woonwens is een vraag naar een mooi thuis. Hoe mooi is het om voor ieder thuis de woonwens uit te laten komen"

MAAK EEN AFSPRAAK MET Fleur

Over Fleur

Interieur is mijn passie, dat wist ik al heel lang. Elke dag ben ik bezig met iets nieuws. Een nieuw huis, een nieuwe wens en dus een nieuw ontwerp. Alle materialen van Boullart interieur zijn te gebruiken bij iedere woon wens. Of het nu modern, landelijk of industrieel is, overal kan je iets moois van maken. Helpen met de keuzes maken waar je zelf niet op gekomen bent, dat is wat het vak zo leuk maakt!

Samen met jou ga ik op ontdekkingsreis naar jouw ware interieur. Ik luister naar je woonwensen, hou rekening met je woonruituelen, waar je voorkeuren naar uit gaan, wat je blij maakt en van dit alles maken we een interieurplan die harmonie brengt in je interieur.

 

VRAAG Fleur OM INTERIEURADVIES

Projecten van Boullart Interieur

JOUW WARE INTERIEUR ONTDEKKEN?

PLAN DAN EEN DESIGN DATE MET FLEUR

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. Voor deze services wordt een vast tarief per ruimte gehanteerd zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

 

Plan een designdate met Fleur

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Fleur neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Fleur neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. (ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert Fleur naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert Fleur naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is mijn missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

MAAK EEN AFSPRAAK met Fleur

Fleur: "Ieder klant is uniek, iedere wens is uniek, iedere aanpak dus ook! Ik laat wensen uitkomen en breng ze tot leven."