BOULLART INTERIEUR
MENU

Fleur

Interieurstylist bij Boullart Interieur in Valkenswaard

"Elke woonwens is een vraag naar een mooi thuis. Hoe mooi is het om voor ieder thuis de woonwens uit te laten komen"

MAAK EEN AFSPRAAK MET Fleur

Over Fleur

Interieur is mijn passie, dat wist ik al heel lang. Elke dag ben ik bezig met iets nieuws. Een nieuw huis, een nieuwe wens en dus een nieuw ontwerp. Alle materialen van Boullart interieur zijn te gebruiken bij iedere woon wens. Of het nu modern, landelijk of industrieel is, overal kan je iets moois van maken. Helpen met de keuzes maken waar je zelf niet op gekomen bent, dat is wat het vak zo leuk maakt!

Samen met jou ga ik op ontdekkingsreis naar jouw ware interieur. Ik luister naar je woonwensen, hou rekening met je woonruituelen, waar je voorkeuren naar uit gaan, wat je blij maakt en van dit alles maken we een interieurplan die harmonie brengt in je interieur.

 

VRAAG Fleur OM ADVIES

Projecten van Boullart Interieur

JOUW WARE INTERIEUR ONTDEKKEN?

PLAN DAN EEN DESIGN DATE MET FLEUR

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. 

Design Advies 
Persoonlijk adviesgesprek en aankoopadvies
€95,- per ruimte

Design Plan
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (2D) en aankoopadvies
€395,- per ruimte

Design Plan 3D
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (3D) en aankoopadvies
€595,- per ruimte

MAAK EEN AFSPRAAK MET Fleur

Fleur: "Ieder klant is uniek, iedere wens is uniek, iedere aanpak dus ook! Ik laat wensen uitkomen en breng ze tot leven."