DE AANPAK VAN RAMON

Eigenaar & Adviseur bij Beko Interieurs

'Samen met jou bepalen we de leuke zaken, de rest regelen wij. Van het schilderen van de kozijnen tot het leggen van de vloeren. Wij zorgen ervoor dat de ruimte of je huis binnen budget en op de afgesproken datum klaar is.'

MAAK EEN AFSPRAAK MET RAMON

OVER RAMON

Mijn naam is Ramon Vader en ik ben sinds 2006 werkzaam als adviseur bij Beko Interieurs. Op mijn 16e ben ik begonnen met het stoffeervak, ik heb bij verschillende bedrijven mijn vakkennis opgedaan. In 2000 ben ik begonnen als freelance adviseur en heb dit vijf jaar gedaan. Kees Koomen van Beko Interieurs benaderde mij om voor hem te komen werken. Ik hoefde daar niet lang over na te denken en in mei 2006 ben ik als adviseur bij Beko Interieurs begonnen. In 2013 heb ik samen met Simone de stap genomen en hebben wij de zaak van Kees en Ans Koomen overgenomen. Mijn passie voor het vak is groot en ik probeer mee te denken in moeilijke situaties, het is een prachtige uitdaging om een goed advies te bieden voor elk soort woning of bedrijf.

Door mijn 25 jaar ervaring op de werkvloer en de vele kennis die ik heb opgedaan kan ik vrijwel alle klanten van het juiste advies voorzien. Op het moment dat we raamdecoratie of vloeren hebben geïnstalleerd, geeft het een geweldige voldoening om mensen blij te zien met hun droom huis die jij juist perfect heb opgeleverd.

Kortom er zit heel veel liefde voor het vak bij mij en ik ben een ontzettend blij mens om dit vak met onze mooie winkel en ons leuke team te mogen uitvoeren.

 

VRAAG RAMON OM ADVIES

Projecten van Beko Interieurs