• Inspiratie
  • Hoe voorzie je een ruime woonkamer van een knusse sfeer

Hoe voorzie je de woonkamer van een knusse sfeer?

De Home Made By stylist krijgt te maken met de meest uiteenlopende woondilemma’s. Zo ook met het volgende vraagstuk: hoe krijg je het voor elkaar om een ruime woonkamer te voorzien van een knusse sfeer? Stylist Ingrid vertelt.

Kleur van de woonkamer

Om ervoor te zorgen dat jouw riante woonkamer wél een knusse sfeer ademt, is het juiste kleurgebruik essentieel. Een warme, rijke tint is namelijk perfect geschikt om een ruimte mee af te bakenen. Het creëren van hoekjes kun je op meerdere manieren aanpakken: je kunt een wandje beschilderen of kiezen voor lambrisering.

Werken met meubels

Alhoewel een slimme kijk op kleur een ruime woonkamer al een stuk gezelliger maakt, heb je alsnog te maken met een aantal uitdagingen op het gebied van styling. Een riante woonkamer vraagt om grote, massieve meubels. Kies je liever niet voor die enorme hoekbank? Dan is het raadzaam om de ruimte op te breken. Door een muur te laten zetten of een aantal kasten tegen elkaar te plaatsen, creëer je een room devider.

Jouw eigen woonkamer

De ene riante woonkamer is de andere niet. Daarom kijkt de stylist van Home Made By per woning wat de beste oplossingen zijn. Daarnaast wordt er altijd rekening gehouden met je eigen persoonlijkheid. Je thuis is immers een enorm belangrijke plek, die weerspiegelt wie jij bent.

Zou jij je huis graag een nieuwe look willen geven? Of heb je hulp nodig bij het inrichten van je woning? De woonprofessionals van Home Made By kunnen je helpen bij het maken van de juiste combinaties op het gebied van vloeren, raambekleding, behang en nog heel veel meer. Ontdek hoe je van jouw huis een echt thuis maakt.

BOEK JOUW DESIGN DATE

 

LET'S DESIGN TOGETHER!