Vakantiesfeer in huis

Inspiratie voor een interieur met een vakantiegevoel krijg je van de plekken waar je bent geweest. Die stijlvolle hotelkamer aan het strand, dat relaxte huis met zwembad middenin de natuur of dat toffe loft appartement in de bruisende stad; elke overnachting kan voor nieuwe inspiratie voor je eigen huis zorgen. Ontdek deze interieurtips van Home Made By en houd dat vakantiegevoel het hele jaar door vast!

vakantie-in-huis
vakantie-in-huis

KLEUR

Voer de kleuren die jou doen denken aan een specifieke plek, door in je interieur. Kies bijvoorbeeld voor de fris groene Home Made By verfkleur Voorjaar. De groene kleur brengt buiten naar binnen en geeft je interieur gelijk een zomers gevoel. Je kunt ook kiezen voor één van onze warme tinten, zoals Toscane. En wat dacht je van mooi behang met een tropische print of een patroon dat doet denken aan de natuur?

ACCESSOIRES

Kies liever niet voor spullen uit de souvenirwinkel, maar shop enkele unieke items een plek karakteriseren. Denk aan een kleurrijk vloerkleed, een rieten mandje of elegante linnen servetten. Je kunt ook de tropische plant een podium geven. Een kleine palm zet al een zomers sfeertje neer. Let bij de meubels op dat je niet direct voor grote gaat, maar houd het juist klein. Als je bijvoorbeeld enkele Oosterse kussens op jouw moderne bank legt, is het resultaat al groots.

MAAK HET PEROONIJK

Met foto’s maak je je huis persoonlijk. Door je mooiste vakantiefoto’s te integreren in je huis, wordt het dromen van de vakantie wel heel makkelijk. Je kunt natuurlijk één mooie foto groot laten afdrukken en inlijsten. Ook kun je kiezen voor een aantal verschillende kleine foto’s die je bij elkaar hangt.

Wil jij je huis graag een vakantiesfeer geven? Kun je bij het inrichten hulp gebruiken? De stylisten van Home Made By kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuze en combinatie op het gebied van verf, behang, raamdecoratie en nog veel meer. Ontdek tijdens een Design Date hoe je van jouw huis een thuis maakt.

BOEK JOUW DESIGN DATE

 

LET'S DESIGN TOGETHER!